Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Μικρές εκπλήξεις για τον Βαλεντίνο σας

Όταν αγαπάμε πραγματικά, το να βρούμε τρόπους να εκφράσουμε την αγάπη μας στον καλό ή στην καλή μας δεν είναι τόσο δύσκολο. Αντί να πάρουμε ένα εξεζητημένο ή ακριβό δώρο είναι προτιμότερο να σκεφτούμε κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να τον/την αιφνιδιάσουμε απρόσμενα και να μοιραστούμε την εμπειρία μαζί. Στη φετινή γιορτή των ερωτευμένων, σκεφτείτε μικρές εκπλήξεις για τον βαλεντίνο σας και κάντε τις πράξη.

Ένα δείπνο με κεριά

Αν ο/η αγαπημένος/η σας αγαπάει το καλό φαγητό μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι με κάθε επισημότητα! Μαγειρέψτε το αγαπημένο του/της φαγητό, στρώστε όμορφα το τραπέζι, ανάψτε τα κεριά, χαμηλώστε τα φώτα και διακοσμήστε όσο πιο ρομαντικά μπορείτε. Φροντίστε να προμηθευτείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε από νωρίς και υπολογίστε σωστά τους χρόνους ώστε να είστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή για να πετύχει η έκπληξη! Στο δείπνο, μιλήστε για όμορφες εμπειρίες που έχετε περάσει μαζί στο παρελθόν. Μία ανασκόπηση στο ερωτικό σας παρελθόν θα σάς κάνει να εκτιμήσετε ξανά τη σημασία του/της καλού/ής σας στη ζωή σας!

geuma.jpg

Ένα κρασί με ταυτότητα

Αν ξέρετε ποιο είναι το αγαπημένο του/της κρασί μπορείτε να το απολαύσετε μαζί με κάποια συνοδευτικά που να του ταιριάζουν: διάφορα τυριά, αλλαντικά, φρούτα ή ξηροί καρποί, κριτσίνια, κρακεράκια κ.ά. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε ένα κρασί με διάρκεια στο χρόνο και να γράψετε πάνω μία αφιέρωση δίνοντας μία υπόσχεση στον/ην αγαπημένο/η σας ότι θα το πιείτε μαζί σε πχ. 5 χρόνια. Πολλά ελληνικά κρασιά έχουν αυτό το δυναμικό παλαίωσης, ακόμα και λευκά. Κάποια παραδείγματα σε κόκκινα είναι τα Ξινόμαυρα και τα γεμάτα Cabernet Sauvignon, σε λευκά τα Σαντορινιά Ασύρτικα και Νυχτέρια, τα Chardonnay κ.ά. Αλλά και οι σαμπάνιες αντέχουν με άνεση 3-4 χρόνια. Στην κάβα των My market θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία ελληνικών και εισαγόμενων κρασιών και ποτών με όλα τα στοιχεία που θα χρειαστείτε για να επιλέξετε σωστά.

krasi.jpg

Σοκολατάκια για κάθε μέρα του χρόνου

Η σοκολάτα είναι πάντα ευπρόσδεκτη και αποτελεί μία κλασική επιλογή δώρου για τη γιορτή των ερωτευμένων. Μία ιδέα για να πρωτοτυπήσετε είναι να αγοράσετε σοκολατάκια ή άλλες σοκολατομπουκιές σε μίνι εκδοχή μετρώντας 365 κομμάτια, ένα για κάθε μέρα του χρόνου έως την επόμενη γιορτή σας ως ερωτευμένο ζευγάρι. Τοποθετήστε τα σε ένα ωραίο σκεύος και τυλίξτε μία μεγάλη κόκκινη κορδέλα για διακόσμηση. Μην ανησυχείτε τόσο για την ημερομηνία λήξης, είναι δύσκολο να μείνουν αφάγωτα μέχρι την επόμενη χρονιά. Η ιδέα είναι που μετράει!

sokolatakia.jpg

Πολλά είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε με λίγη φαντασία. Μικρές εκπλήξεις και εμπειρίες που μοιραζόμαστε μαζί είναι αυτές που μετράνε περισσότερο και που μένουν στις αναμνήσεις μας για χρόνια.

Διαβάστε ακόμα