Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος Ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές

8/3: Μια ημέρα γεμάτη… Γυναίκα!

Ημέρα της Γυναίκας, μια ημέρα με σπουδαία σημειολογία μιας και ήταν από τις πρώτες οργανωμένες κινήσεις διεκδίκησης δικαιωμάτων από γυναίκες.

Αν έπρεπε δίπλα στη λέξη γυναίκα να βάλουμε ένα επίθετο σίγουρα το «πολυλειτουργική» θα ταίριαζε γάντι μιας και μια γυναίκα από τη φύση της έχει μάθει να συνδυάζει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους πολλές φορές και ταυτόχρονα. Είναι μαμά, κόρη, φίλη, σύντροφος, εργαζόμενη μα πάνω απ’ όλα είναι γυναίκα.  Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι πολλαπλές απαιτήσεις των ρόλων της απαιτούν ταχύτητα και ευελιξία για να τα προλάβει όλα!

Στα My market σεβόμαστε το σπουδαίο έργο της και μέσα από τις υπηρεσίες μας προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή της καλύτερη!

Διαμορφώστε έτσι το πρόγραμμά σας, ώστε ναι μεν να τα προλαβαίνετε όλα αλλά να μένει χρόνος για εσάς.

Δείτε παρακάτω χρήσιμα My «εργαλεία» που θα σας βοηθήσουν!

· Η μέρα ξεκινά στο σπίτι και το πρωινό είναι απαραίτητο για να ξεκινήσουμε δυναμικά! Μια ματιά στη smart living λίστα στο app του My market θα σας λύσει τα χέρια για να είναι το ντουλάπι γεμάτο με τις πιο συμφέρουσες τιμές.

· Η προετοιμασία του μεσημεριανού και οι ανάγκες του σπιτιού θα χρειαστούν οργανωμένη εξόρμηση στο κοντινότερο My market. Αφού το εντοπίσετε εδώ ετοιμάστε την έξυπνη λίστα σας για να μην ξεχάσετε τίποτα! Υπάρχει ωστόσο και η delivery υπηρεσία που θα σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο!

· Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και το να μπορείς να συνδυάσεις μερικές από αυτές για να γλυτώσεις χρόνο είναι ζητούμενο για εμάς! Μην ξεχνάτε στα My market μπορείτε να εξοφλίσετε λογαριασμούς, δείτε εδώ τα απαραίτητα!

Όταν φυσικά η μέρα «μπει» σε μια σειρά έρχεται η ώρα της χαλάρωσης!  Δείτε ιδέες για τη δική σας ώρα αποφόρτισης!

Κατατάξτε εσείς τους ρόλους της ζωής σας και βρείτε χρόνο για το πολυτιμότερο όλων τη φροντίδα του εαυτού σας. Τον αξίζετε!

Χρόνια πολλά! 

 

Διαβάστε ακόμα