Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Μικρό σπίτι; Με 5 tips μπορεί να «μεγαλώσει»!

Αν τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια τότε και ο μικρός χώρος σας κρύβει θησαυρούς που μπορούν να τον μεταμορφώσουν σε άνετο παλάτι!

Έχετε μικρό σπίτι; Τέλεια ευκαιρία για να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας για να το δείτε να «μεγαλώνει» και να χωρά μέσα όλες τις επιθυμίες σας!
Παρακάτω ακολουθούν 5 tips που θα σας βοηθήσουν. Δείτε:

1.    Εφαρμόστε την αφαιρετική μέθοδο
Πετάξτε ό,τι δεν χρειάζεστε και απελευθερώστε επιπλέον χώρο. Επίσης, σε έναν μικρό χώρο είναι καλύτερο να έχετε λίγα μεγάλα έπιπλα παρά πολλά μικρά που γεμίζουν άσκοπα το χώρο.

2.   Καθρέφτη καθρεφτάκι μου!
Το εφέ της αντανάκλασης είναι ιδιαίτερα αποδοτικό μιας και δημιουργεί την αίσθηση του επιπλέον χώρου στο σπίτι σας. Τοποθετήστε καθρέφτες και δείτε τη διαφορά. Φυσικά μη φτάσετε στην υπερβολή!

3.   Έπιπλα, χαλιά & υφάσματα
Κάντε τις σωστές επιλογές, σε χρώματα προτιμήστε τα φωτεινά που «ανοίγουν» το χώρο, όσον αφορά στα σχέδια προτιμήστε εκείνα με τα μικρά σχέδια και όχι μεγάλα που θα δώσουν την αίσθηση του γεμάτου.

4.   Καναπέδες και καρέκλες με… πόδια!
Ένα έξυπνο εφέ είναι να διευκολύνετε, με την κατάταξη και κατανομή των επίπλων σας, τη ροή του φωτός στο χώρο. Ένα τέτοιο εφέ είναι να διαθέτετε έπιπλα π.χ. καναπέδες και πολυθρόνες με πόδια ώστε να μπορεί το φως να περνά από κάτω και να «μεγαλώνει ο χώρος.

5.    Διαλέξτε κουρτίνες στο χρώμα που… ταιριάζει στους τοίχους σας.
Ένα ακόμα έξυπνο κόλπο είναι να διαλέξετε κουρτίνες ταιριαστές με το χρώμα των τοίχων σας. Έτσι θα βοηθήσετε στη διαμόρφωση ενός ομοιόμορφου αποτελέσματος αποφεύγοντας τις έντονες αντιθέσεις, που «κόβουν» το χώρο.

Είναι 5 «μαγικά» που θα «μεγαλώσουν» το χώρο σας στο άψε σβήσε! Δοκιμάστε τα και διαπιστώστε το! 

Διαβάστε ακόμα