Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Μόνος στο σπίτι; Κάθε αρχή και εύκολη!

Η συντήρηση του δικού σου «σπιτικού», αποτελεί σημαντικό σημείο ωρίμανσης και έχει πολλές φορές συνδεθεί με την πραγματική ενηλικίωση. Είναι η στιγμή που κάθεσαι στον ολοκαίνουργιο καναπέ σου, στο νέο σου σπίτι και, ενώ αφουγκράζεσαι την ελευθερία απ’ άκρη σ’ άκρη, συνειδητοποιείς ότι το γνωστό ρητό «κάθε αρχή και δύσκολη» παίρνει σάρκα και οστά στο σαλόνι σου. Οι απλές δουλειές που θεωρούσες δεδομένες στο πατρικό, γίνονται υποχρεώσεις που χρήζουν απαραίτητης, καθημερινής διαχείρισης από εσένα τον ίδιο, προκειμένου να σε φροντίζεις και να ζεις σε ένα όμορφο, καθαρό περιβάλλον.

Πάμε να δούμε πως αυτή η αρχή μπορεί να γίνει αρκετά πιο «εύκολη»! 

Γίνε ο προσωπικός σου σεφ!

 Η πρώτη ανάγκη που θα καλεστείς να καλύψεις είναι φυσικά αυτή της διατροφής σου. 

Neomat_1-(2).jpg

Κι αν δεν έχεις την καλύτερη σχέση με την κουζίνα και τη μαγειρική, το πιο πιθανό είναι αρχικά να στραφείς προς το junk food και το delivery, που είναι αμφιβόλου ποιότητας και κοστίζει πολύ περισσότερο από μία βόλτα στο σουπερμάρκετ για φρέσκα υλικά της εποχής. 

Για τα πρώτα σου πιάτα, ξεκίνα με ζυμαρικά ή αυγά και φρέσκα λαχανικά, που είναι εύκολες και γρήγορες βάσεις για μακαρονάδες και ομελέτες. Εμπνεύσου και πειραματίσου με περισσότερες συνταγές και εξέλιξε το εβδομαδιαίο «μενού» σου σύμφωνα με το δικό σου ιδιαίτερο γούστο και πάντα χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά!

Μύρισε φρεσκάδα!

Αν τα έπιπλα του σπιτιού σου θυμίζουν περισσότερο «κρεμάστρες» παρά έπιπλα, τότε σίγουρα χρειάζεσαι ένα χεράκι και με την μπουγάδα.

Το πλυντήριο από μόνο του δεν αρκεί για να μπει μία σειρά στην ακαταστασία που συναντάς κάθε φορά που επιστρέφεις από ένα …αθώο «ξεπόρτισμα»! 

Neomat_2-(2).jpg


Για να νικήσεις το βουνό των απλύτων που μπορεί να υπάρχει στο σαλόνι σου, επίλεξε πρωταρχικά ένα αποτελεσματικό και οικονομικό απορρυπαντικό. Με το Neomat gel GIGA PACK 75 μεζ. για ακόμα περισσότερες πλύσεις και με φρεσκάδα που διαρκεί έως και 4 εβδομάδες, δώσε λάμψη στα ρούχα σου διατηρώντας τη φωτεινότητα και το χρώμα των λευκών και χρωματιστών ρούχων και αφαίρεσε ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Τα υπόλοιπα θα έρθουν (σχεδόν) από μόνα τους:Aρχικά βάζουμε στον κάδο τα χρωματιστά μας ρούχα, τοποθετούμε μια χρωμοπαγίδα Colour Catcher, που αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού, προσθέτουμε απορρυπαντικό Neomat και έχουμε απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και προστασία στα ρούχα μας!

Τώρα, αν κάποιο ύφασμα δέχτηκε «επίθεση» από δύσκολο λεκέ, σου έχουμε tip: Τοποθέτησε λίγο απορρυπαντικό τοπικά πριν βάλεις το ρούχο στο πλυντήριο!

Αφού τα ρούχα σου πλυθούν, τα απλώνεις ώστε να στεγνώσουν καλά, τα σιδερώνεις και τα διπλώνεις όπως είναι «φρέσκα» στη ντουλάπα!

Mάθε πως μπορείς να κερδίσεις τη μπουγάδα σου ή άλλα μοναδικά δώρα εδώ.

Φρόντισε το παλάτι σου! 

Neomat_4-(2).jpg


«Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα!»

Ένας τακτοποιημένος και καθαρός χώρος μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου μέσα και έξω από το σπίτι.

Χώρισε τις δουλειές σε μικρά-μικρά βήματα και αφιέρωσε λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα, ώστε να έχεις πάντα το χώρο σου όμορφο και καθαρό και να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το κάθετί! 

Διαβάστε ακόμα