Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Πώς θα μείνει το κρύο εκτός σπιτιού; Δείτε!

Ήρθε ο χειμώνας και το κρύο έκανε αισθητή την παρουσία του! Η ζεστασιά στο σπίτι είναι στόχος και ιδανικά χρειαζόμαστε «έξυπνες» λύσεις για να είναι και οικονομικές.

Ας δούμε παρακάτω ιδέες που θα βοηθήσουν τη ζέστη να παραμείνει περισσότερο στο σπίτι!

1.   Φροντίστε τις πηγές θερμότητας.

Συγκεκριμένα, εξαερώστε τα σώματα του καλοριφέρ, ώστε να αποφεύγετε τις απώλειες ενέργειας, καθαρίστε την καμινάδα του τζακιού, αν δεν το ανάβετε φροντίστε να είναι κλειστή η πόρτα της καμινάδας για να μην μπαίνει  κρύο στο σπίτι. Συντηρήστε το κλιματιστικό για μέγιστη απόδοση.

2.   Κλείστε τις εισόδους του κρύου αέρα. Τοποθετήστε αεροστοπ κάτω από τις πόρτες και τα παράθυρα, ώστε να μην μπαίνει αέρας και μειώνει την θερμότητα του χώρου. Επίσης, κρατήστε τις πόρτες από τα δωμάτια του σπιτιού κλειστές για να μην «φεύγει» η ζέστη που προσφέρει η θέρμανσή σας. Το πρωί εφόσον αερίσετε το χώρο καλά, αν έχει ήλιο ανοίξτε διάπλατα τα παντζούρια, ώστε να αυξηθεί φυσικά η θερμοκρασία. Αν πρόκειται να λείψετε πολλές ώρες φεύγοντας, κλείστε τα παντζούρια, ώστε να μην χαθεί η θερμότητα του χώρου.

3.   Στρώστε τα χαλιά & δημιουργήστε cozy ατμόσφαιρα
 Ο χώρος «ζεσταίνει» περισσότερο όταν το πάτωμα είναι καλυμμένο με τα χαλιά, στα συν είναι και η αίσθηση ζεστασιάς που προσφέρουν! Επίσης, τα κεριά πέρα από το extra ρομαντικό mood μπορούν να προσφέρουν και ζεστασιά στο χώρο λόγω της θερμοκρασίας που αναπτύσσουν.

Χαρείτε τις ομορφιές του χειμώνα στην Ελλάδα είναι και αυτός μοναδικός! 

Διαβάστε ακόμα