Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Τα απαραίτητα υλικά για υγιεινό και πρακτικό μαγείρεμα!

Όταν έχουμε στα χέρια μας τον κατάλληλο εξοπλισμό η σωστή και ισορροπημένη διατροφή γίνεται παιχνιδάκι! Ας δούμε ποιά είναι τα απαραίτητα εφόδια για υγιεινό και πρακτικό μαγείρεμα!

Φρεσκα, εποχιακα υλικα

Το πρώτο πράγμα δεν είναι άλλο από ποιοτικές πρώτες ύλες στη μαγειρική μας, και φρέσκα υλικά. Για να εξασφαλίσουμε και τα δύο ψωνίζουμε πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής.

pyrex_2_b.jpg

Για τα φρέσκα της εποχής, τις πιθανές χρήσεις τους στο μαγείρεμα αλλά και χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το καθένα, μπορούμε να ενημερωνόμαστε ανά πάσα στιγμή μέσα από την ενότητα ΜΑΘΕ-ΦΑΕ-ΖΗΣΕ στην ιστοσελίδα των My market! 

Όμως, θα πρέπει να έχουμε οργανώσει και τα ψώνια μας με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν ξεκινήσουμε το μαγείρεμα, να μη μας λείπει απολύτως τίποτα! Και εδώ, υπάρχει λύση: η εφαρμογή My market app, που μας ενημερώνει για τις προσφορές της εβδομάδας, μας διευκολύνει να κάνουμε τα ψώνια μας εύκολα και γρήγορα, ακόμα και να δημιουργήσουμε τις δικές μας λίστες αγορών και να τις μοιραζόμαστε με τους φίλους μας!

Tα  καταλληλα σκευη

Κάτι που μπορεί συχνά να παραβλέπουμε όταν πρόκειται για την υγιεινή μαγειρική, είναι ότι εκτός από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε, μεγάλη σημασία έχουν και τα σκεύη στα οποία θα μαγειρέψουμε το φαγητό. Ένα ποιοτικό σκεύος έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού αναλλοίωτα, ακόμα και σε απότομες μεταβολές θερμοκρασίας ή παρατεταμένο μαγείρεμα.

pyrex_2_a.jpg

Γι’ αυτό και τα My market προσφέρουν τα επώνυμα σκεύη PYREX σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές! Τα PYREX μάς εξασφαλίζουν υγιεινό μαγείρεμα, καθώς τα υλικά διατηρούν τις βιταμίνες τους και τη θρεπτική τους αξία κατά το μαγείρεμα. Παράλληλα δεν περιέχουν BPA, ένα χημικό πρόσθετο που πιστεύεται ότι μπορεί να είναι βλαβερό για την υγεία μας.

Ακόμα και η αποθήκευση του φαγητού σε ένα σκεύος PYREX εξασφαλίζει την διατήρηση της θρεπτικής του αξίας, είτε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.

Η πρακτικότητα στο μαγειρεμα

Αφού λοιπόν έχουμε στα χέρια μας καλά υλικά και ποιοτικά σκεύη, τί άλλο μάς μένει; Το ίδιο το μαγείρεμα φυσικά! Μία σειρά από ποιοτικά και ανθεκτικά σκεύη Pyrex είναι απαραίτητα σε κάθε κουζίνα! Τα συγκεκριμένα σκεύη μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους στο μαγείρεμα, το σερβίρισμα και την αποθήκευση του φαγητού μας, εξοικονομώντας μας πολύτιμο χρόνο και κάνοντας τη διαδικασία του μαγειρέματος ..παιχνιδάκι!!!

Διαβάστε ακόμα