Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

To κίνημα της βιώσιμης μόδας και πως θα το εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι το κίνημα της βιώσιμης μόδας;  

Η αργή μόδα αφορά το σχεδιασμό, την παραγωγή και την αγορά ενδυμάτων με πιο συνειδητό και βιώσιμο τρόπο. Ακριβώς όπως η βιομηχανία μόδας δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την κοινωνική της ευθύνη, έτσι εμείς, οι καταναλωτές, πρέπει επίσης να ακολουθήσουμε μια πιο συνειδητή προσέγγιση για τον τρόπο αγοράς, χρήσης και απόρριψης ρούχων. 

3-(8).jpg

Η βιομηχανία μόδας ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη συνείδηση των καταναλωτών. Όχι μόνο οι νέες ετικέτες μόδας έχουν μια βιώσιμη προσέγγιση για την κατασκευή ρούχων, αλλά και οι κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες μεν αργά αλλά σίγουρα στρέφονται στη βιωσιμότητα. Πολλοί από αυτούς προσαρμόζονται στην επιθυμία - και την ανάγκη - για βιώσιμη μόδα χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά, πόρους και εργασία και αυξάνοντας τις προσπάθειές τους για μείωση των αποβλήτων. Όλο και περισσότεροι στοχεύουν τώρα στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα.

2-(7).jpg

Πώς μπορώ να συνεισφέρω στην βιώσιμη μόδα;

Μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα; Ακολουθεί μια λίστα με απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να συμβάλλετε θετικά στην βιώσιμη μόδα:

• Ρίξτε μια ματιά σε κάθε ρούχο που έχετε. Θυμηθείτε, ότι έχετε πρέπει να είναι είτε χρήσιμο, είτε όμορφο ή συναισθηματικής αξίας!

• Ταξινομήστε τα ρούχα σας σε αυτά που αγαπάτε, αυτά που φοράτε μερικές φορές και αυτά που δεν φοράτε ποτέ και ποτέ δεν θα τα φορέσετε. Κρατήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δώστε τους αγαπημένους. Τα ρούχα που φοράτε μερικές φορές είναι πιο δύσκολα, αλλά πιέστε τον εαυτό σας να τα ταξινομήσει στις προηγούμενες δύο στοίβες. Τώρα ... χρειάζεστε πραγματικά άλλα ρούχα; Να είστε ειλικρινής. Αν ναι, ψωνίστε καλής ποιότητας ρούχα από φυσικά υλικά - δεν θα αλλάξουν σχήμα στο πλύσιμο και θα διαρκέσουν περισσότερο.

• Ελέγξτε την ετικέτα για να δείτε πού φτιάχτηκε το ρούχο - έχει ταξιδέψει χιλιάδες μίλια για να προσγειωθεί στην ντουλάπα σας;

• Περιορίστε τον αριθμό παρόμοιων αντικειμένων που έχετε: πόσα γκρι μπλουζάκια χρειάζεται πραγματικά ένα άτομο;

• Αντιμετωπίστε λεκέδες και διορθώστε τρύπες (κανένας άλλος δεν θα το κάνει για εσάς).

• Χρησιμοποιήστε το σωστό υψηλής ποιότητας απορρυπαντικό πλυντηρίου Persil: αυτό είναι το κλειδί για τη μακροζωία των ενδυμάτων.

Τα αγαπημένα μας ρούχα αξίζουν πάντα περισσότερη φροντίδα! Ευτυχώς το Persil με τεχνολογία Renew & Repair και νέα βελτιωμένη σύνθεση, είναι εδώ για να φροντίζει τα αγαπημένα σας μαύρα & σκούρα ρούχα και να τα διατηρεί σαν καινούργια από την 1η κιόλας πλύση! 

1-(10).jpg

Γνωρίστε και εσείς τον απόλυτο σύμμαχο του μαύρου, Persil  με: 

Πατενταρισμένη τεχνολογία Renew & Repair, που φροντίζει ενεργά τα ρούχα. 

Νέα επανορθωτική σύνθεση, που ενδυναμώνει τις ίνες σφραγίζοντας τις μικρο-φθορές, και ανανεώνει την ένταση του χρώματος των ρούχων. Ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις, το χρώμα δεν χάνει την έντασή του. 

Αναβαθμισμένη φόρμουλα που εστιάζει στην αναδόμηση και επιδιόρθωση των υφασμάτων, ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους.

Νέα βιώσιμη συσκευασία, από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Επισκεφτείτε τη σελίδα των Μy market στο fb, λάβετε μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό #RethninkFashion από το Persil και μπείτε στη κλήρωση για να διεκδικήσετε μία από τις 5 δωροεπιταγές My market αξίας 50€. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 17/05.

Διαβάστε ακόμα