Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Το ιδανικό πρόγραμμα για ένα τέλειο Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο είναι οι 48 ώρες της απόλυτης απόδρασης για τους περισσότερους από εμάς. Το Σαββατοκύριακο οι δουλειές μπαίνουν σε παύση και τα σχολεία επίσης. Πώς είναι ένα Σαββατοκύριακο όμως για να είναι ιδανικό; Χωρίς «πρέπει» αρχικά και τα υπόλοιπα ας τα δούμε παρακάτω.

«Εκμεταλλευθείτε» το Σαββατοκύριακο για την τακτοποίηση του σπιτιού

Η καθημερινότητα στο τακτοποιημένο σπίτι είναι πιο εύκολη. Ακόμα και η διάθεση μέσα σε ένα σπίτι που είναι καθαρό και σε τάξη, σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ήρεμος και σε ξεκουράζει. Εκμεταλλευθείτε το Σαββατοκύριακο για να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού που δεν προλαβαίνετε τις καθημερινές. Δεν είναι ανάγκη να αφιερώσετε όλον τον χρόνο στις δουλειές. Ξυπνήστε με την ησυχία σας, κάντε οργανωμένα κάποιες και στη συνέχεια αφήστε χρόνο για τις βόλτες και τις διασκεδάσεις.

Δείτε εδώ 5 tips για να μείνει το σπίτι καθαρό για περισσότερο.

douleies_spitiou.jpg

Γυμναστική, βόλτα με φίλους και τραπέζια στο σπίτι

Η άθληση είναι χαρά και δώρο για τον οργανισμό. Το Σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε το γυμναστήριο ή ακόμη καλύτερα να τρέξετε μόνοι σας κάπου που σας αρέσει δίπλα στη φύση, αν δεν έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε ένα γήπεδο τένις, να κάνετε μαθήματα χορού, κολύμβηση ή ό,τι άλλο σας γυμνάζει και σας χαρίζει τόνωση και ευεξία.

treksimo.jpg

Το Σαββατοκύριακο όμως μας προσφέρεται και η ευκαιρία να ξαναβρεθούμε με τους φίλους μας, με τους οποίους δεν πρέπει να χανόμαστε. Κανονίστε μαζί τους βόλτες στη φύση ή στην πόλη, καφέ για κουβεντούλα αλλά και σινεμά και όποιο άλλο τρόπο διασκέδασης σας αρέσει να κάνετε μαζί τους. Επιλέξτε όλοι μαζί πώς θα διασκεδάσετε. Πάρτε όλη τη γλύκα και τη σοφία τους για να τα βγάλετε πέρα την εβδομάδα που είναι μπροστά.

filoi.jpg

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήστε τις αγορές σας από τα My Market και στη συνέχεια, ανάλογα με τις διαθέσεις σας, καλέστε είτε τα συγγενικά σας πρόσωπα για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι ή λίγους φίλους για ταινία το βράδυ του Σαββάτου. Στην πρώτη περίπτωση εντυπωσιάστε, αφιερώνοντας λίγο παραπάνω χρόνο στην κουζίνα για ένα λαχταριστό ψητό. Στην δεύτερη, προτιμήστε να προσφέρετε στους φίλους σας εύκολο finger food και νόστιμα ντιπάκια για να απολαύσουν την ταινία!

Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το app μας και τις smart living λίστες μας! Σίγουρα έχουν ιδέες με προσφορές που σας συμφέρουν!

Αν δεν το έχετε κατεβάσει μπείτε εδώ: https://goo.gl/EQoAbJ

Διαβάστε ακόμα