Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

3 tips για να κάνετε το σπίτι… καλοκαιρινό!

Είναι πολύ όμορφο το σπίτι να συμβαδίζει με την αλλαγή της εποχής, διότι αυτόματα βελτιώνεται και η διάθεση μας. Με μερικά απλά βήματα μπορείτε να φέρετε το καλοκαίρι στο δικό σας σπίτι!

Δείτε και διαλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν!

1.   Φως & χρώμα!

Δύο πολύ βασικοί παράγοντες για να νιώσετε την καλοκαιρινή διαφορά!
Οι ανοιχτόχρωμες κουρτίνες είναι μια ιδιαίτερα καλή λύση, το να βάψετε το σπίτι ή έστω κάποιες γωνιές είναι η αμέσως επόμενη και περισσότερο δραστική! Από την άλλη, η  ταπετσαρία είναι η μέση συμφέρουσα λύση! Προτιμήστε χρώματα στους τόνους του λευκού με μικρές πινελιές από γαλάζιο. Σίγουρα θα μεταφερθείτε σε αναμνήσεις δροσερές και αιγαιοπελαγίτικες!

2.   Αντικείμενα με μυστικά μηνύματα

Κοχύλια, πέτρες, κεράκια σε γαλάζια ή μπλε ρεσό, βάζα, μπουκάλια σε τόνους της θάλασσας, είναι μερικά από τα αντικείμενα που θα μετατρέψουν το σπίτι σε θερινή όαση!

Θα χρειαστείτε μεγάλες γυάλες με λίγη άμμο για να βάλετε μέσα πετρούλες και κοχύλια. Τοποθετήστε το στην είσοδο, σίγουρα θα νιώσετε τα αισιόδοξα μηνύματα με κάθε είσοδο & έξοδο!

Μετατρέψτε το μπαλκόνι σε ολάνθιστο κήπο τα λουλούδια έχουν μοναδικές δυνάμεις να μετατρέπουν το χώρο!

Τα φαναράκια στον κήπο θα δώσουν το κάτι παραπάνω στη zen καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που επιζητάτε. Το βράδυ στο μπαλκόνι σας με φίλους θα είναι ιδανικό!

Ένας μουσουργός με κοχύλια επίσης θα «φέρει» ήχους από θάλασσα που τόσο αγαπάμε!

 

3.   Αρωματικά κεριά, sticks και μουσική με αύρα θαλασσινή
Το τρίτο και πιο ατμοσφαιρικό tip θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το καλοκαιρινό σας σχέδιο! Κεριά με θαλασσινό άρωμα και sticks θα σας βοηθήσουν κάθε φορά που χαλαρώνετε να μεταφέρεστε στις πιο πρόσφατες διακοπές σας. Επίσης, επιλέξτε μουσική με ήχους από κύματα και zen κομμάτια, σίγουρα θα νιώσετε τη διαφορά.  

Καλό καλοκαίρι! 

Διαβάστε ακόμα