Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

3 tips για να κλείσει η βαλίτσα.

Βαλίτσα, ένα κεφάλαιο που πρέπει να κλείσει!

Ήρθε η ώρα που όνειρα, προσδοκίες, επιμονή, υπομονή μιας ολόκληρης χρονιάς ρούχα και παπούτσια θα μπουν στη βαλίτσα, για να ξεκινήσουν οι πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές.

Τι γίνεται όμως όταν η βαλίτσα δεν κλείνει εύκολα; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα επιτυχίας:

1. Αναρωτηθείτε

Πόσες μέρες; Πόσα σύνολα; Ποιες περιστάσεις; Αναρωτηθείτε τις 3 προηγούμενες ερωτήσεις κλειδιά, ταιριάξτε επακριβώς όσα θα χρειαστείτε και όχι όσα θα θέλατε να έχετε μαζί σας και "ξεμπερδέψτε" με τα περιττά βάρη!

2. Λύστε το σταυρόλεξο της χωροταξίας

Το πώς θα κατανείμετε τα ρούχα σας είναι το Α και το Ω για να κλείσει η βαλίτσα.
Ένας πολύ έξυπνος τρόπος είναι να διπλώστε τα μπλουζάκια, τα καφτάνια, τα σορτσάκια και γενικά τα εύκολα υφάσματα σε ρολά, ώστε να γλυτώσετε χώρο. Τα παπούτσια βάλτε τα σε σακουλάκια φαγητού, το καθένα ξεχωριστά, ώστε να «πιάσουν» τις γωνίες και αν μιλάμε για κλειστά παπούτσια μπορείτε να βάλετε τις κάλτσες μέσα και όχι σε ξεχωριστά σημεία.

3. Βάρος & ασφάλεια
Ειδικά για όσους ταξιδέψετε αεροπορικώς ένα βήμα που θα σας σώσει από extra έξοδα είναι να ζυγίσετε τη βαλίτσα σας. Έτσι και θα είστε προετοιμασμένοι και θα «αναγκαστείτε» να επιλέξετε τα απολύτως απαραίτητα. Μην ξεχάσετε το ταμπελάκι με τα απαραίτητα στοιχεία σας, σε περίπτωση που χαθεί και το λουκετάκι, για την ασφάλεια των πραγμάτων σας!

Είστε έτοιμοι!
Τα καλοκαιρινά ταξίδια σας ξεκινούν!

 

Διαβάστε ακόμα