Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Είσαι φοιτητής; Tρόποι για να το απολαύσεις με το…πάσο σου!

Διάβασμα, υπομονή, επιμονή και τα αποτελέσματα σε έκαναν φοιτητή!

Μία από τις πιο ανάλαφρες, δημιουργικές και αξιομνημόνευτες περιόδους της ζωής σου μόλις ξεκίνησε! Κανόνας πρώτος… απόλαυσέ τη, κανόνας δεύτερος απόλαυσέ τη πολύ!

Παρακάτω θα δούμε βασικές πτυχές τις φοιτητικής ζωής και πώς μπορούν να γίνουν πιο εύκολες για να έρθει η απόλαυση που της αξίζει!

Κεφάλαιο 1: Το σπίτι και η φροντίδα του
 

Ήρθε η στιγμή να νιώσεις την ανεξαρτησία που ήθελες, θα έχεις ένα σπίτι όλοδικό σου (στην καλύτερη των περιπτώσεων) εκτός κι αν έχεις συγκάτοικο ή συγκατοίκους. 

Πέρα όμως από τα καλά της η ανεξαρτησία φέρνει μαζί και ευθύνες που πριν  οι μαγικές δυνάμεις της μαμάς προλάβαιναν να τις ικανοποιήσουν χωρίς καν να το καταλάβεις. Μην αγχώνεσαι! Κάποτε αυτή η στιγμή θα ερχόταν και ναι έχει και την ομορφιά της!

Λύση
Μοίρασε τις δουλειές μέσα στην εβδομάδα ώστε να σου φανούν λιγότερες και να τις κάνεις με περισσότερη όρεξη.

Πλύσιμο ρούχων, πιάτων, ξεσκόνισμα, σιδέρωμα, πλύσιμο μπάνιου, σφουγγάρισμα είναι οι βασικές και πρέπει να γίνονται για να είναι η καθημερινότητά σου ευκολότερη. Βγάλε εσύ το πρόγραμμα και δοκίμασε απλά να το τηρείς! Αν θέλεις εύκολα να βρίσκεις τη λύση σε θέματα του σπιτιού σου φυλάξαμε εδώ τις πάντα επίκαιρες  συμβουλές της γιαγιάς!

Κεφάλαιο 2: Τι θα φάμε και σήμερα;

Η λύση της Φοιτητικής Λέσχης ανήκει σίγουρα στις πιο συμφέρουσες. Ωστόσο, η φοιτητική ζωή είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μάθετε να μαγειρεύετε μόνοι σας. Πρώτον, γιατί θα είναι μια γνώση που θα μείνει για πάντα, δεύτερον θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις γεύσεις που πραγματικά σας αρέσουν, θα σας βοηθήσει να μειώσετε το junk food άρα θα κρατιέστε σε φόρμα και θα ωφελείτε περισσότερο την υγεία σας. 
Εδώ σας συγκεντρώσαμε τα χρήσιμα για την πρώτη φορά που θα μπείτε στην κουζίνα!

Κεφάλαιο 3: Ήρθε η ώρα να πηγαίνεις παντού με το πάσο σου!

Πάσο, μια λέξη με τόσες ευκολίες και προνόμια που θα ευχόσουν να κρατούσαν μια ζωή! Συναυλίες, θέατρο, σινεμά, δωρεάν γεύματα, επισκέψεις σε μουσεία, μειωμένα εισιτήρια για εκδρομές, εκπτώσεις σε ρούχα είναι μερικές μόνο από αυτές.

Λύση: Κάνε έρευνα, βρες όσα σε συμφέρουν και αξιοποίησέ τα στο έπακρο.

Κατορθώματα που αξίζει να κάνεις ως φοιτητής:
Βρες την πρώτη σου δουλειά, βγάλε τα δικά σου χρήματα, ταξίδεψε, γνώρισε κόσμο, διάβασε, μάθε να φέρεις εις πέρας μια δύσκολη εξεταστική η δύναμη που θα αποκτήσεις στο να ολοκληρώνεις μια τέτοια διαδικασία έχει πολλαπλά οφέλη στη μετέπειτα ζωή σου μιας και θα εξασκήσεις την επιμονή, την υπομονή και τη θέλησή σου!

Το σπουδαιότερο;
Ζήσε τη φοιτητική σου ζωή όπως εσύ τη θέλεις & απόλαυσέ τη! 

Διαβάστε ακόμα