Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Χρήσιμα tips για την καθαριότητα της ντουλάπας και των ρούχων!

Κάθε σεζόν, που κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή στη ντουλάπα μας για να ανταποκριθούμε στις αλλαγές της θερμοκρασίας, συνήθως φροντίζουμε να αφιερώσουμε ένα ολόκληρο πρωινό ή και παραπάνω στη διαδικασία, για να φροντίσουμε για όλα: το ξεκαθάρισμα των ρούχων, την αποθήκευσή τους και την τοποθέτηση των νέων και πιο κατάλληλων για την εποχή ρούχων, στη ντουλάπα μας.

Όμως, καμιά φορά ξεχνάμε να φροντίσουμε για κάτι εξαιρετικά σημαντικό: την καθαριότητα! Γι’ αυτό και η wardrobe organizer Μαριλένα Πατέρα, σε συνεργασία με το Dixan και τα καταστήματα My market, μας αποκαλύπτει τα μυστικά της, όχι μόνο για τη σωστή οργάνωση της ντουλάπας μας, αλλά και για τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε ώστε όλα να είναι πεντακάθαρα και αστραφτερά!

Η δεύτερη πρόκληση άρα, είναι η άψογη καθαριότητα της ντουλάπας και των ρούχων.

Ο καθαρισμός της ντουλάπας

Οι ντουλάπες μας δεν είναι συνήθως αυτό που έχει προτεραιότητα στον καθαρισμό του σπιτιού. Επομένως, με κάθε αλλαγή εποχής, έχουμε μία μοναδική ευκαιρία να κάνουμε τον απαραίτητο γενικό καθαρισμό που επιβάλλεται, ώστε οι ντουλάπες μας να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τα ρούχα της εποχής! Εφόσον λοιπόν έχουμε βγάλει όλα τα καλοκαιρινά ρούχα που θα αποθηκευτούν και έχουμε το πεδίο ελεύθερο, το πρώτο πράγμα που κάνουμε πριν από οτιδήποτε άλλο, είναι να καθαρίσουμε ενδελεχώς τη ντουλάπα σε όλα της τα σημεία, ράφια, συρτάρια, γάντζους, κτλ.

1.jpg

 Ο καθαρισμός των ρούχων

Οι φιλότιμες προσπάθειές μας όμως για απόλυτη καθαριότητα, δεν τελειώνουν εδώ. Τα καλοκαιρινά ρούχα που θα πάνε πια για αποθήκευση, θέλουν και εκείνα ένα φρεσκάρισμα, για να είναι καθαρά και έτοιμα προς χρήση όταν θα έρθει πάλι η εποχή. Με την επετειακή λοιπόν συσκευασία του Dixan που επαρκεί για 75 πλύσεις (!) πλένουμε τα ρούχα μας σύμφωνα με τις οδηγίες του καθενός, για να είναι πεντακάθαρα και μοσχοβολιστά πριν τα αποθηκεύσουμε προσεκτικά για την επόμενη χρονιά. Το καλό στέγνωμα, το σιδέρωμα και το προσεκτικό δίπλωμα των ρούχων πριν την αποθήκευσή τους, εξυπακούεται.

2.jpg

Το Dixan μας προσκαλεί να δωρισουμε τα ρούχα που δεν χρειαζόμαστε

Έτσι όπως ξεκαθαρίζουμε τα ρούχα μας ένα-ένα για την ανανέωση της ντουλάπας μας για τη νέα σεζόν, δεν αποκλείεται να εντοπίσουμε κάποια ρούχα που δεν χρειαζόμαστε πια. Αυτά, μας καλεί το Dixan να τα τοποθετήσουμε στα ειδικά διαμορφωμένα κουτιά σε τρία καταστήματα My market (Κηφισιά, Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια) από τις 30/10 μέχρι τις 12/11, με την υπόσχεση να τα πλύνει με Dixan και να τα προσφέρει πεντακάθαρα και αστραφτερά σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη!

Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια της Dixan σε συνεργασία με τα My market και δείτε το βίντεο με τα tips της  wardrobe organizer Μαριλένας Πατέρα εδώ.

Διαβάστε ακόμα