Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Στη METRO επενδύουμε στην ανάπτυξη και εκπαίδευση των νέων, αναγνωρίζοντας πως με τις φρέσκες ιδέες και τις καινοτόμες προτάσεις τους συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη του οράματος και των στόχων της εταιρείας μας!

Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσέλκυσης ταλέντων, το METRO Talent Challenge, που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους και νέες έως 28 ετών, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, με όραμα, πάθος και φιλοδοξία για προσωπική ανάπτυξη.

Μέσα από το πρόγραμμα, οι trainees διανύουν μαζί μας ένα ταξίδι διάρκειας ενός έτους, πλούσιο σε εμπειρίες και γεμάτο προκλήσεις, προσφέροντας τους έτσι τη δυνατότητα να χτίσουν κοντά μας τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοι να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, αποκτούν  θεωρητικές γνώσεις για την συνολική δραστηριότητα και λειτουργία της εταιρείας ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, μέσα από την ανάθεση διαφόρων project.

Παράλληλα, οι trainees πλαισιώνονται από έμπειρους επαγγελματίες- μέντορες που αναλαμβάνουν να τους εμπνεύσουν, να τους καθοδηγήσουν και να τους εφοδιάσουν με γνώση.

Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε στους νέους εκπαιδευόμενους τα απαραίτητα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να αναδείξουν τα ταλέντα τους , ώστε να αποτελέσουν τα αυριανά στελέχη της εταιρείας μας!

Tι είπαν τα “ταλέντα” μας…

“Στη METRO ένιωσα πως βρίσκομαι σε μια μεγάλη οικογένεια γεμάτη με ανθρώπους που έχουν μεράκι και πάθος για εργασία. Είναι μεγάλη πρόκληση να σου δείχνουν εμπιστοσύνη και να σου δίνουν την ευκαιρία να αφήσεις το δικό σου αποτύπωμα ! ”

Δημήτρης Χατζηνικολάου | METRO Talent Challenge 2017

“Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα METRO Talent Challenge ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου! Οι λέξεις που θα χρησιμοποιούσα για τους 12 μήνες του προγράμματος είναι:  Ευκαιρία, Πρόκληση, Εξέλιξη.”

Δημήτρης Μπέκος | METRO Talent Challenge 2017

Μάθετε περισσότερα εδώ

Οι συμμετοχές για το 2019 ολοκληρώθηκαν.