Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Ανθρωποι_METRO.jpg

Στη ΜETRO μοιραζόμαστε ένα κοινό Όραμα!

“Οι πελάτες μας, να μας εμπιστεύονται ως την πρώτη επιλογή τους στη σύγχρονη διατροφή”

Όλοι μαζί, συνεισφέρουμε στην επίτευξη του Οράματος, ενώνοντας τις δυνάμεις μας καθημερινά σε όποιον τομέα κι αν εργαζόμαστε.

Προσφέρουμε ευκαιρίες καριέρας, για όσους επιθυμούν να χτίσουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς και για αυτούς που φιλοδοξούν να εξελιχθούν περαιτέρω. Η απασχόληση στην εταιρεία αφορά στους παρακάτω λειτουργικούς τομείς:

Δίκτυο Καταστημάτων

Προσφέρουμε εργασία σε θέσεις Πωλητών, Υπευθύνων Τμήματος ή Διευθυντικών Στελεχών σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου μας που αποτελεί τον πυρήνα της επιχειρησιακής μας δραστηριότητας. Εδώ ο κάθε εργαζόμενος συμβάλλει με τον τρόπο του, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία στον πελάτη!

Κεντρικά Γραφεία

Προσφέρουμε θέσεις σε μια από τις Γενικές Διευθύνσεις της METRO ακολουθώντας μία καριέρα στις Αγορές, στις Πωλήσεις, στο Μάρκετινγκ & την Επικοινωνία, στο Ανθρώπινο Δυναμικό, στα  Οικονομικά, στην Ανάπτυξη, στην Οργάνωση & Πληροφορική και στη Νομική Υπηρεσία. Κάθε ένας, αναλαμβάνοντας το δικό του ρόλο, συμβάλλει στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση της εταιρικής στρατηγικής, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τις λειτουργίες του δικτύου καταστημάτων και των κέντρων διανομής.

Κέντρα Διανομής

Προσφέρουμε δυνατότητα απασχόλησης στην Εφοδιαστική μας Αλυσίδα, σε ένα από τα τρία σύγχρονα Κέντρα Διανομής, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, στη Μάνδρα Αττικής και στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι διασφαλίζουν την άρτια διαχείριση των εμπορευμάτων, από την παραλαβή έως και την παράδοση τους στο  κατάστημα, με στόχο την αποτελεσματική και έγκαιρη τροφοδοσία του δικτύου μας.

Η εταιρεία λειτουργεί σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανάπτυξη πρωτοβουλίας, τη δημιουργικότητα και φυσικά την ομαδικότητα!

Δείτε τις Θέσεις Εργασίας