Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Υλικά

Για το σιρόπι:

2 κλ ζάχαρη
1 λτ νερό
3 κ.σ. ροδόνερο

Για το ζυμάρι:

375 γρ. νερό
150 γρ. ζάχαρη
160 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
240 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη


Για την κρέμα:

120 γρ. γάλα πρόβειο
240 γρ. κρέμα γάλακτος
15 γρ. αλεύρι
15 γρ. corn flour
Ροδόνερο
2 κουταλιές ζάχαρη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το σιρόπι
Βράζουμε 3 λεπτά

Για το ζυμάρι
Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη, ρίχνουμε το σιμιγδάλι μέχρι να δέσει και τέλος την μοτσαρέλα να λιώσει.
Ανοίγουμε σε φύλλο ανάμεσα σε δυο λαδόκολλες και γεμίζουμε με την κρέμα ρολάροντας σε πούρο.
Κόβουμε σε κομμάτια της αρεσκείας μας.

Βραζουμε όλα τα υλικά μαζί ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει.
Σερβίρουμε με τριμμένο φυστικι και σιρόπι.


Επιστροφή στην Αρχική σελίδα