Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Για την σάλτσα
200gr Σάλτσα ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Δυόσμος

Για τα λαχανικά
1 Πατάτες baby τουρνέ
2 baby μελιτζάνες
2 baby κολοκύθια
6 Καρότα baby χρωματιστά
5 Ντοματίνια

Για τον αφρό
2 κεσεδάκια κατίκι Δομοκού
100 ml Γάλα
100 ml Κρέμα γάλακτος
15 gr Προεσπούμα

Για το Λάδι
100 gr Μυρωδικά200 ml Ηλιέλαιο  


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα μυρωδικά τα βγάζουμε στο μπλέντερ και ρίχνουμε κορδόνι το λάδι, σουρώνουμε με τουλπάνι

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ
Ζεσταίνουμε τα υλικά και προσθέτουμε αλάτι τα ρίχνουμε στο σιφόν

ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Κόβουμε τις μελιτζάνες στην μέση και τις τηγανίζουμε, τις βάζουμε σε χαρτί να τραβήξει το λάδι
Κόβουμε στην μέση τα κολοκυθάκια και τα περνάμε από σχαροτήγανο
Αφού καθαρίσουμε τα καρότα τα μπλανσάρουμε για 3 λεπτά
Αφού μπλανσάρουμε τα ντοματίνια τους βγάζουμε την φλούδα  και τα κόβουμε στα τέσσερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
Βάζουμε  όλα τα υλικά να βράσουν εκτός από τον δυόσμο, ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά και στο τέλος τον δυόσμο και αφαιρούμε το φαγητό από την φωτιά



Επιστροφή στην Αρχική σελίδα