Υλικά Κοτόπουλο Κοπανάκι 2 τμχ Μαγούλα μπακαλιάρου 2 τμχ Μπακαλιάρου φιλέτο 300γρ Γαρίδα Ατλαντικού 3 τμχ Ρυζοφυλλα αποξηραμένα 2 τμχ Γκότζι Μπέρι 40γρ Bbq 50μλ Μπύρα 300μλ Κουρκουμάς 20γρ Κάρυ 20γρ Αλεύρι 100γρ Κατίκι 200γρ Lime ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα κόκαλα από το κρέας στα κοπανάκια,τυλίγουμε με φιλέτο μπακαλιάρου και από πάνω την πέτσα κοτόπουλου,τα δένουμε με σπάγκο. Τα ψήνουμε spus vide στους 55 για 10 λεπτά και μετά αροζέ στο τηγάνι. Κάνουμε αροζέ τα μάγουλα του μπακαλιάρου. Κόβουμε μακρόστενα στικς μπακαλιάρου και τα βουτάμε σε κουρκούτι από μπύρα αλεύρι κουρκουμά και κάρυ. Τηγανίζουμε με κορν φλαουρ τρεις καρύδες που έχουμε καθαρίσει και ψιλοκόψει. Τηγανίζουμε τα ρυζόφυλλα. Σπάμε τα ρυζόφυλλα και τους πασπαλίζουμε κουρκουμά. Σερβίρουμε πάνω στο μπούτι την bbq τα τηγανητά ρυζόφυλλα και τηγανητή γαρίδα ,τα γκότζι μπέρι. Βάζουμε στο κατίκι lime, αλάτι, πιπέρι. Ψήνουμε τα μάγουλα αροζέ και φροντίζουμε η μεριά από το δέρμα να γίνει χρυσάφι. Επιστροφή στην Αρχική σελίδα