Πληγούρι 300γρ πληγούρι 1 κρεμμύδι λευκό 1 ντομάτα Ένα ματσάκι άνιθο Ένα ματσάκι μαϊντανό 100γρ ελαιόλαδο Φασολάκια 150γρ φασόλια πλατύ φύλλα 150γρ φασόλακια χαρικοτς 150γρ φασόλακια σνακ πις 200γρ ζάχαρη 200γρ νερό 100γρ ξύδι 10γρ Αστεροειδή γλυκάνισο 100γρ Καρότα Πιπέρι Ντομάτες κονφι 100γρ ντοματίνια 1 λίτρο ελαιόλαδο Θυμάρι Σκόρδο Κρέμα καπνιστού χελιού 300γρ κρέμα γάλακτος Ξύσμα λάιμ 100γρ χέλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πληγούρι Βράζουμε το πληγούρι, μόλις ετοιμαστεί το βάζουμε σε ένα μπωλ και το αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά κομμένα σε μικρά κυβάκια. Κλείνουμε το μπωλ με μεμβράνη και το καπνίζουμε. Φασολάκια Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρόλακι ξύδι, γλυκάνισο, νερό και ζάχαρη. Μόλις ετοιμαστεί το νερό πίκλας τοποθετούμε τα φασόλακια σνακ πις και το καρότο που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες. Με το φλόγιστρο καίμε τα φασόλακια χαρικοτς. Σε ένα κατσαρόλακι ζεσταίνουμε νερό και μπλανσάρουμε τα φασόλακια τα πλατύ φύλλα ύστερα τα παγώνουμε σε κρύο νερό. Ντομάτες κονφι Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε όλα τα υλικά και ψήνουμε στο φούρνο στους 100 βαθμούς για 15 λεπτά. Κρέμα καπνιστού χελιού Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ύστερα τα τοποθετούμε σε ένα σιφον με 2 αμπούλες. Συνθέτουμε το πιάτο μας με ένα φιλέτο χέλι καμένο με το φλόγιστρο και με τις παρασκευές μας. Επιστροφή στην Αρχική σελίδα