Καβούρι 200γρ Γαρίδα 200γρ Καραβίδα 20γρ Καρότο 100γρ Κολοκύθι 100γρ Τζίντζερ 30γρ Φρέσκο κρεμμυδάκι 100γρ Μυρώνια 50γρ Σχοινόπρασο 50γρ Lime 2 τμχ Μίγμα με wasabi για πανάρισμα Για πανάρισμα Αυγά 3 Πανκο 150 γρ Αλεύρι 150 γρ Για κροκέτα λαχανικών Μανιτάρια λευκά 100γρ Τρομπέτες 100γρ Κανθαρέλες 100γρ Τρούφα 1 τμχ Λάδι τρούφας 10ml Πατάτες Περού 200γρ Αυγά 3 Πάνκο 150 γρ Αλεύρι 150 γρ Για κροκέτα κρεατικών Σύγκλινο 200γρ Καπνιστό χέλι 150γρ Bbq korean 50ml Για πανάρισμα Αυγά 2 Πάνκο 150γρ Αλεύρι 150 γρ Για το φόντι Κρασί λευκό 300ml Emental 100γρ Μοτσαρέλα 100 γρ Γκοργκοντζόλα 200γρ Μαύρο σκόρδο 50γρ Τρούφα 20γρ Κορν Φλάουρ 30γρ Κρέμα γάλακτος 100ml Μυρώνια 60γρ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Περνάμε όλα τα υλικά στην κιμαδομηχανη, ψιλοκομμένα τα μυρωδικά και 1 αυγό, 50 γρ πάνκο,αλάτι, πιπέρι. Ξύσμα lime. Πλάθουμε τις κροκέτες και τις πανάρουμε με αλεύρι, αυγό και ασιατικό με wasabi μείγμα παναρίσματος. Για κροκέτα λαχανικών Βράζουμε τις πατάτες και τις κάνουμε πουρέ, ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε , ενσωματώνουμε τα δύο μίγματα, αυγό και πάνκο 100 γρ, λάδι τρούφας. Πανάρουμε με αυγο και αλεύρι. Γαρνίρουμε με φέτα τρούφας. Για κροκέτα κρεατικών Περνάμε από κιμαδομηχανή τα υλικά ,βάζουμε αυγό και λίγο αλεύρι και πάνκο. Πανάρουμε με αλεύρι αυγό και πάνκο. Για το φόντι Βάζουμε το κρασί να πάρει βράση και ρίχνουμε το τυρί ανακατεύοντας ασταμάτητα. Προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα,το μαύρο σκόρδο,ψιλοκομμένη τρούφα και μυρώνια. Δένουμε με το κορν φλάουρ που έχουμε αραιώσει στο νερό. Τηγανίζουμε τις κροκέτες στους 180 βαθμούς να πάρουν χρώμα και 10 λεπτά στους 170 στο φούρνο. Επιστροφή στην Αρχική σελίδα