Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος


Για τον πουρέ

500γρ τοπιναμπούρ
200ml ζωμός λαχανικών
50 γρ βούτυρο

Για το ριζότο

500γρ τοπιναμπούρ
50 γρ βούτυρο
30γρ καρέ μαγειρεμένη τρούφα
50ml ζωμός τρούφας
200ml ζωμός λαχανικών

Για την σούπα

100ml ζωμός λαχανικών αρωματισμένος με γαρύφαλλο
50γρ πουρές
100 γρ βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τον πουρέ
Ψιλοκόβουμε το τοπιναμπούρ και το ιδρώνουμε με το βούτυρο. Σβήνουμε με ζωμό και μαγειρεύουμε με καπάκι για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε στο μπλέντερ

Για το ριζότο
Μαγειρεύουμε όπως μαγειρεύουμε ένα ριζότο.

Για την σούπα Ενώνουμε τον ζωμό με τον πουρέ και δίνουμε μια βράση. Χτυπάμε με μπίμερ και ενσωματώνουμε το βούτυρο


Επιστροφή στην Αρχική σελίδα