Για τον πουρέ 500γρ τοπιναμπούρ 200ml ζωμός λαχανικών 50 γρ βούτυρο Για το ριζότο 500γρ τοπιναμπούρ 50 γρ βούτυρο 30γρ καρέ μαγειρεμένη τρούφα 50ml ζωμός τρούφας 200ml ζωμός λαχανικών Για την σούπα 100ml ζωμός λαχανικών αρωματισμένος με γαρύφαλλο 50γρ πουρές 100 γρ βούτυρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για τον πουρέ Ψιλοκόβουμε το τοπιναμπούρ και το ιδρώνουμε με το βούτυρο. Σβήνουμε με ζωμό και μαγειρεύουμε με καπάκι για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε στο μπλέντερ Για το ριζότο Μαγειρεύουμε όπως μαγειρεύουμε ένα ριζότο. Για την σούπα Ενώνουμε τον ζωμό με τον πουρέ και δίνουμε μια βράση. Χτυπάμε με μπίμερ και ενσωματώνουμε το βούτυρο Επιστροφή στην Αρχική σελίδα