Για το ζυμάρι 200 gr αλεύρι για πάστα 110 gr κρόκος αυγού 20 gr μελάνι από σουπιά 3 ml ξύδι Αλάτι Για την γέμιση 5 γαρίδες μεγάλες 100 gr ρικότα 50 gr παρμεζάνα Τσίλι Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο Τσάιβς Για τον αφρό αυγολέμονο 60 gr βούτυρο 60 ml κρέμα γάλακτος 60 ml χυμό λεμονιού 3 αυγά 150 ml ζωμό από κότα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για την ζύμη Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και μετά την δουλεύουμε με το χέρι. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι μας στο ψυγείο για 20 λεπτά. Για την γέμιση Σοτάρουμε τις γαρίδες αφού τις έχουμε καθαρίσει και τις έχουμε ψιλοκόψει. Αφήνουμε να κρυώσουν οι γαρίδες και στην συνέχεια τα ρίχνουμε μέσα σε μια μπασίνα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε. Για τον αφρό αυγολέμονο Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά στο θερμομίξερ και τα χτυπάμε σε θερμοκρασία 55 βαθμούς. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά και ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 75 βαθμούς. Ανακατεύουμε δυνατά για περίπου 10 δευτερόλεπτα και περνάμε το μείγμα μας από το εταμίν. Βάζουμε την σάλτσα στο σιφόν μαζί με μια αμπούλα. Επιστροφή στην Αρχική σελίδα