Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος


Για το ψάρι

500g Φιλέτο λαβράκι
150g παξιμάδια
150 γραμμάρια μαϊντανό
150 g chives
100g άνιθο

Για την σάλτσα Ζωμός

1 κοτόπουλο
3 καρότα 500g
2 κρεμμύδια 300g
1 εσαλότ κρεμμύδι 100g
1 πράσο 400g
2 φύλλα φινόκιο
Βούτυρο 50g
2 λτ νερό
100g αλεύρι
150g βούτυρο

Σαλάτα

100g φασόλια μακριά
100g φασόλια πλατιά
100g κολοκυθάκια
5g χυμό yuzu
Ελαιόλαδο
Αλάτι Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ψάρι

Χωρίζουμε σε μερίδες το ψάρι. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε πούδρα. Καλύπτουμε το ψάρι και ψήνουμε.

Για την σάλτσα

Βράζουμε τον ζωμό και τον σουρώνουμε. Κάνουμε ένα ρου και στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο ζωμό.

Σαλάτα

Βράζουμε τα φασόλια και τα κρυώνουμε. Κόβουμε στο μαντολίνο τα κολοκυθάκια. Μαρινάρουμε.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα