Για το ψάρι 500g Φιλέτο λαβράκι 150g παξιμάδια 150 γραμμάρια μαϊντανό 150 g chives 100g άνιθο Για την σάλτσα Ζωμός 1 κοτόπουλο 3 καρότα 500g 2 κρεμμύδια 300g 1 εσαλότ κρεμμύδι 100g 1 πράσο 400g 2 φύλλα φινόκιο Βούτυρο 50g 2 λτ νερό 100g αλεύρι 150g βούτυρο Σαλάτα 100g φασόλια μακριά 100g φασόλια πλατιά 100g κολοκυθάκια 5g χυμό yuzu Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το ψάρι Χωρίζουμε σε μερίδες το ψάρι. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε πούδρα. Καλύπτουμε το ψάρι και ψήνουμε. Για την σάλτσα Βράζουμε τον ζωμό και τον σουρώνουμε. Κάνουμε ένα ρου και στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο ζωμό. Σαλάτα Βράζουμε τα φασόλια και τα κρυώνουμε. Κόβουμε στο μαντολίνο τα κολοκυθάκια. Μαρινάρουμε. Επιστροφή στην Αρχική σελίδα