Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Για την κακαβιά
2 ντομάτες
2 κρεμμύδια
4 καρότα
2 σκελίδες σκόρδο
Καπνιστή πάπρικα Σουμακ
1 κιλό κουτσομούρες
2 καραβίδες 

Για το ντολμαδακι
400 ζωμό από γυαλιστερές
300 ρύζι Καρολίνα
Φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα
2 λεμόνια χυμό και ξύσμα
Ελαιόλαδο
Μαρούλι
6 χτένια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την κακαβιά


Βρέχουμε όλα τα υλικά για 45 λεπτά με λίγο νερό. Σουρώνουμε και πολτοποιούμε στο ζουμί λίγα από τα λαχανικά και χυμό από 2 λεμόνια.

Για το ντολμαδάκι
Μαγειρεύουμε το ρύζι σε rice cooker. Βάζουμε το ρύζι σε μπασίνα και ενώνουμε με τα χτένια και τα μυρωδικά. Ψιλοκόβουμε τα χτένια και τα μαρινάρουμε με λεμόνι και αλάτι και τα βάζουμε στο ρύζι. Μπλανσάρουμε τα μαρούλια και φτιάχνουμε ντολμαδάκια.

Για το crumble
Τηγανίζουμε τραχανά και τον αρωματίζουμε με γύρη, ξύσμα λεμόνι και σχοινόπρασο.

Για το ψάρι
Φιλετάρουμε το ψάρι και φτιάχνουμε ωραίες μερίδες. Μαγειρεύουμε σε κενό αέρος στους 63 βαθμούς για 12 λεπτά.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα