Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Για κρέμα μασκαρπόνε
250 gr μασκαρπόνε
2 κρόκους αυγού
100 gr κρέμα φυστίκι

Για την μαρέγκα
2 ασπράδια αυγού
80 gr ζάχαρη

Για τους δίσκους σοκολάτας
100 gr σοκολάτα μπίτερ
2 σύκα
10 gr ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε στο μπολ του μίξερ τα ασπράδια, τη ζάχαρη και φτιάχνουμε μαρέγκα. Έπειτα χτυπάμε τα υλικά της κρέμας όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Στην συνέχεια βάζουμε την μαρέγκα, την κρέμα και την ανακατεύουμε ελαφρώς. Λιώνουμε τη σοκολάτα με μέθοδο (μπεν μαρι). Στην συνέχεια την απλώνουμε πάνω σε λαδόκολλα. Κόβουμε τα σύκα στα τέσσερα και πασπαλίζουμε με άχνη. Με ένα φλογοβόλο καραμελώνουμε τα σύκα.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα