Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος


2 μελιτζάνες
200gr τραχανά
1 πιπεριά
1 κολοκύθι
3 ντομάτες φρέσκες
1/2 μάτσο δυόσμο
1/2 μάτσο άνηθο
1/2 μάτσο σχοινόπρασο
1 πράσο
500gr κατίκι
10 κλωνάρια θυμάρι φρέσκο
Ελαιόλαδο 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε μπρινουάζ την 1 μελιτζάνα την πιπεριά το κολοκύθι και τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο.

Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και στην συνέχεια πολτοποιούμε τις ντομάτες και τις ρίχνουμε και αυτές στο σκεύος μας.

Προσθέτω τον τραχανά και σιγά σιγά το νερό μέχρι να βράσει καλά ο τραχανάς. Εκτός φωτιάς δένουμε τον τραχανά και ρίχνουμε μεσα τα μυρωδικά και τα 400 γρ. κατίκι.

Την άλλη μελιτζάνα την ανοίγουμε στα δύο χαράζουμε εσωτερικά και την τηγανιζουμε, την τοποθετούμε  σε χαρτι να φυγουν τα λαδια.

Το πράσο το κόβουμε ζουλιέν και το τηγανιζουμε στους 140 βαθμούς κελσίου.

Για την μους κατίκι παιρνουμε τα 100 γρ κατίκι και ρίχνουμε μέσα το θυμάρι.



Επιστροφή στην Αρχική σελίδα