Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Για το μοσχάρι
1 κιλό φιλέτο μοσχάρι καθαρισμένο
200 κονιάκ
λίγο φασκόμηλο
Αλάτι
Ras al hanout

Για την σάλτσα
250 ηλιέλαιο
6 αντζούγιες
250 τόνος κονσέρβα
Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
Λίγο νερό
Λίγο τσίλι
50 κάπαρη
2 κρόκοι

Για την δροσερή σαλάτα τόνου
Διάφορα ντοματίνια κομμένα στη μέση
Σπαράγγια Ζουλιέν
Λίγο τσίλι
Μυρώνια
Χυμό και ξύσμα από1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τόνος φρέσκος κομμένος σε κυβάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το μοσχάρι

Κλείνουμε σε σακούλα βακουμ το μοσχάρι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά στους 75 βαθμούς. Χτυπάμε σε γουδί διάφορα πιπέρια. Βγάζουμε το μοσχάρι από την σακούλα και το ρολάρουμε πάνω στα μπαχαρικά ώστε να δημιουργηθεί κρουστά! Το καπνίζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο για να το σερβίρουμε κρύο!

Για την σάλτσα
Σε δοσομετρητή χτυπάμε όλα τα υλικά με μπίμερ μέχρι να πήξει η σάλτσα. Περνάμε από σινουά και βάζουμε μέσα σε σιφόν και οπλίζουμε με μια αμπούλα.

Για την δροσερή σαλάτα τόνου
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπασίνα.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα