Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ - Τα γευστικά δώρα του φθινοπώρου!

Το νέο μας περιοδικό είναι εδώ και μας προτρέπει να δούμε το φθινόπωρο από μία νέα οπτική. Η έλευση του φθινοπώρου σηματοδοτεί τόσο την εποχική όσο και την εσωτερική μας αλλαγή. Θρεπτικές συνταγές με φρούτα & λαχανικά που μέχρι τώρα γνωρίζουμε αλλά δεν έχουμε εισάγει στην καθημερινότητά μας, σνακς για κάθε περίσταση, και φυσικά η παρουσία του βασιλιά των φρούτων εποχής – του σταφυλιού – τόσο σε βρώσιμη όσο και σε πόσιμη μορφή, συνθέτουν το απόλυτο φθινοπωρινό τοπίο, προκαλώντας μας να ξεκινήσουμε άμεσα το απόλυτο γευστικό ταξίδι.

Το φθινοπωρινό μας τεύχος μας δίνει ιδέες για επαναφορά στην καθημερινότητά μας μετά την έλευση του καλοκαιριού, ταξίδια, ευεξία, διακόσμηση, βιωσιμότητα πόρων, περιποίηση του εαυτού μας εκ των έσω και μας εμπνέει να κάνουμε το φθινόπωρο την τέλεια εποχή για ολιστική επανεκκίνηση, με γεμάτες μπαταρίες.

Τέλος, θέλοντας να συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας στο κοινό καλό, τα έσοδα του περιοδικού μας προσφέρονται για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η αξία της γλυκοπατάτας

FOCUS 

Ώρα για Detox

ΤΑΣΗ

Μάθε περισσότερα για την plant-based διατροφή

ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Γλυκές και αλμυρές δημιουργίες με μήλα

ΙΔΕΑ

Τα δώρα του τρύγου

FAMILY COOKING

Παιδιά και λαχανικά

ΚΡΑΣΙ

Αρμονίες του φθινοπώρου και κρασιά για παλαίωση

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!

ΕΥΕΞΙΑ

Μυστικά περιποίησης και αναζωογόνησης

Και αυτή ήταν μόνο μία γεύση!
Βρείτε το ολόφρεσκο περιοδικό σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων ή στο e-shop μας και κάντε το δικό σας μόνο με 0,40€.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ