Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ - Ένα μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι!

Το νέο μας περιοδικό είναι εδώ και μας υπογραμμίζει πως το φετινό καλοκαίρι είναι πολλά υποσχόμενο και σίγουρα πιο ξέγνοιαστο και ελεύθερο! Αφήνουμε πίσω μια δύσκολη χειμερινή σεζόν και είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε μπαταρίες στις παραλίες, στην εξοχή, σε καλοκαιρινούς περιπάτους, αναζωογονούμε το σώμα και το πνεύμα μας, και επιτέλους παίρνουμε μια μεγάλη ανάσα.

Το καλοκαιρινό τεύχος είναι γεμάτο ιδέες για να απολαύσουμε την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου με όλες μας τις αισθήσεις: λογοτεχνικά μαγειρέματα με νοσταλγική μουσική υπόκρουση, νησιώτικα μονοπάτια, συνταγές που μυρίζουν καλοκαίρι, κηπουρική μαζί με τα παιδιά, σπορ στο κύμα, ποδηλατάδες σε παλιές ράγες τρένων, αλλά και συμβουλές για το πώς θα μετατρέψουμε τον φόβο και την αναποφασιστικότητα σε αυτοπεποίθηση και δράση. Αυτό το καλοκαίρι ας είναι το καλύτερό μας!

Τέλος, θέλοντας να συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας στο κοινό καλό, τα έσοδα του περιοδικού μας προσφέρονται για φιλανθρωπικό σκοπό μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας των My market, +πράττω, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 

ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΙΔΕΑ

Τροφές σαν air condition! 

ΤΑΣΗ 

Η γοητεία του αργού στο φαγητό, το ταξίδι, την ψυχολογία.

KNOW-HOW

Τα ιδανικά ταιριάσματα με ψάρι και κρασί .

FAMILY COOKING 

Ετοιμάζουμε υγιεινά σνακ για την παραλία.

ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Δημιουργίες με θαλασσινά κάθε είδους.

ΓΛΥΚΟ 

Δροσιζόμαστε με απολαυστικά σορμπέ.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Πάμε Glamping;

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Νικάμε τον φόβο! 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 

Σπορ στο νερό!

Και αυτή ήταν μόνο μία γεύση!
Βρείτε το ολόφρεσκο περιοδικό σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων ή στο e-shop μας και κάντε το δικό σας μόνο με 0,40€.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ