Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ - ΜΜΜ... ΑΝΟΙΞΗ!

Το νέο τεύχος του περιοδικού μας είναι εδώ και μας προετοιμάζει για την άφιξη της Άνοιξης στη ζωή μας! Η συγκεκριμένη εποχή του χρόνου μας γεμίζει φως και διάθεση για ανανέωση! Η περίοδος του Πάσχα σηματοδοτεί την απομάκρυνσή μας από την μουντάδα του χειμώνα, με την Πρωτομαγιά να παίρνει τα ηνία και να μας οδηγεί στην απόλυτη αναγέννηση!

Πασχαλινές συνταγές και Tips για Πάσχα στο χωριό, πικ νικ στην εξοχή, πεζοπορία και ποδηλατάδα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν το αναζωογονητικό σκηνικό που έχουμε όλοι κατά νου!

Το ανοιξιάτικό τεύχος μας δίνει ιδέες για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες για  όλη την οικογένεια: κηπουρική με τα παιδιά και γυμναστική στο πάρκο είναι μερικές από αυτές!

Θέλοντας να συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας στο κοινό καλό, όλα τα έσοδα πωλήσεων από τα τεύχη του περιοδικού μας προσφέρονται για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα προσφέρονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας μας, +πράττω, για το έργο του οποίου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι φράουλες της άνοιξης!

FOCUS 

Καφές και διατροφή

ΙΔΕΑ

Ανθισμένα βιβλία!

ZERO WASTE

Με τα αυγά του Πάσχα

CULTURE

Όλα για τη μητέρα

FAMILY COOKING

Συνταγές για καληνύχτα!

ΕΥΕΞΙΑ

Μυστικά περιποίησης

ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

Τα κρασιά της άνοιξης

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Σπίτι και ψυχή

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

"Πράσινα" tips

Και αυτή ήταν μόνο μία γεύση!
Βρείτε το ολόφρεσκο περιοδικό σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων ή στο e-shop μας και κάντε το δικό σας μόνο με 0,40€.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ