Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

26/3/2020

Αγαπητοί μας πελάτες,

Καθώς  η δύσκολη περιπέτεια που βιώνουμε στη χώρα μας συνεχίζεται, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Με αίσθημα ευθύνης  συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες Αρχές και να συμμορφωνόμαστε απολύτως με όλες τις οδηγίες που εκδίδονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Ευθυγραμμιζόμενοι με τις οδηγίες της πολιτείας, τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται:

  • Στη είσοδο όλων των καταστημάτων μας υπάρχει διαθέσιμο προς χρήση από τους πελάτες απολυμαντικό υγρό.

  • Εφαρμόζουμε πλήρως το μέτρο της ελεγχόμενης προσέλευσης με την επίδοση ειδικής κάρτας που απολυμαίνεται πριν και μετά από κάθε χρήση .

  • Τηρούμε όλες τις αποστάσεις ασφαλείας.

  • Όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων μας έχουν ενημερωθεί και τηρούν τις οδηγίες υγιεινής, ενώ παράλληλα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

  • Προωθούμε τη χρήση ανέπαφης κάρτας για τις συναλλαγές.

  • Προτρέπουμε τους πελάτες μας να παραχωρούν προτεραιότητα σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες όπως οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών, οι εγκυμονούσες και τα ΑΜΕΑ.

Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε κι εσείς από την πλευρά σας ακολουθώντας τις οδηγίες  των ανθρώπων μας, για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας όλων μας.

Είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν ελλείψεις σε συγκεκριμένα προϊόντα, λόγω της επικαιρότητας. Οι ελλείψεις είναι προσωρινές εξαιτίας της  αυξημένης ζήτησης και όχι λόγω έλλειψης επάρκειας των αγαθών.

Παρακαλούμε να κάνετε τις αγορές σας με σύνεση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τις οικογένειές τους. Επιπλέον, βάσει νομοθετικών ρυθμίσεων και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, απαγορεύεται η αγορά περισσότερων από 2 τεμαχίων απολυμαντικών, προϊόντων αιθυλικής αλκοόλης και παντός είδους αντισηπτικών προϊόντων ανά απόδειξη. 

θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοί μας στην εφοδιαστική αλυσίδα εργάζονται ακούραστα και με όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας για να τροφοδοτούν απρόσκοπτα  και με επάρκεια όλα μας τα καταστήματα.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και το σεβασμό  που επιδεικνύετε προς τους εργαζόμενούς μας αυτές τις δύσκολες μέρες και διευκολύνετε την ήδη επιβαρυμένη αποστολή τους.

Καλή Δύναμη και Υγεία σε όλους μας.

Από την Ομάδα των My market