Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

16/3/2020

Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες Αρχές και ακολουθούμε απολύτως όλες τις οδηγίες που εκδίδονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Ευθυγραμμιζόμενοι με τις οδηγίες της πολιτείας, τηρούμε το μέτρο της ελεγχόμενης προσέλευσης στα καταστήματά μας και την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων μας έχουν ενημερωθεί και τηρούν τις οδηγίες υγιεινής, ενώ παράλληλα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουν. Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε κι εσείς από την πλευρά σας ακολουθώντας τις οδηγίες  τους, για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας όλων μας.

Είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν ελλείψεις σε συγκεκριμένα προϊόντα, λόγω της επικαιρότητας. Οι ελλείψεις είναι προσωρινές εξαιτίας της  αυξημένης ζήτησης και όχι λόγω έλλειψης επάρκειας των αγαθών.

Παρακαλούμε να κάνετε τις αγορές σας με σύνεση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τις οικογένειές τους. Επιπλέον, βάσει νομοθετικών ρυθμίσεων και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, απαγορεύεται η αγορά περισσότερων από 3 τεμαχίων απολυμαντικών, προϊόντων αιθυλικής αλκοόλης και παντός είδους αντισηπτικών προϊόντων ανά απόδειξη.  

θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοί μας στην εφοδιαστική αλυσίδα εργάζονται ακούραστα για να τροφοδοτούν απρόσκοπτα  και με επάρκεια όλα μας τα καταστήματα.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και το σεβασμό  που επιδεικνύετε προς τους εργαζόμενούς μας αυτές τις δύσκολες μέρες και διευκολύνετε την ήδη επιβαρυμένη αποστολή τους. 

Καλή Δύναμη και Υγεία σε όλους μας.

Από την Ομάδα των My market