Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούσαν ανέκαθεν ένα ιδιαίτερο κομμάτι του προϊοντικού μίγματος των καταστημάτων μας. Θεωρούμε χρέος μας να επιβεβαιώνουμε καθημερινά τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μας, φροντίζοντας να προσφέρουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας συνδυάζοντας την ποιότητα και την τιμή.

Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς Έλληνες παραγωγούς για τη συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων της σειράς, και σε αρκετές περιπτώσεις με μικρές τοπικές επιχειρήσεις με ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα. Τα βασικά κριτήρια επιλογής των προμηθευτών μας για όλα τα είδη είναι ιδιαίτερα αυστηρά, δίνοντας κυρίως βάρος στην ποιότητα του προϊόντος και στην σχέση τιμής-αξίας, καθώς και στη σοβαρότητα και αξιοπιστία της επιχείρησης. Επιδιώκουμε να έχουμε συνεργασίες κατά κύριο λόγο με ελληνικές εταιρείες, επισκεπτόμαστε τις εγκαταστάσεις τους, και ελέγχουμε τις προδιαγραφές τους (ISO, HACCP κ.λπ.).

Για την παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές μας βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως: 

  • Την εφαρμογή πιστοποιημένου συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας και της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP, BRC, IFS, ISO)
  • Την δυναμικότητα παραγωγής
  • Την τεχνογνωσία στο αντικείμενο
  • Την αξιοπιστία
  • Την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας – τιμής του προϊόντος

Τα προϊόντα παράγονται, αφού συγκριθούν οι προδιαγραφές τους με αυτές των επωνύμων της αγοράς και  πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, τόσο ως προς αυτό καθεαυτό το προϊόν όσο και ως προς τη συσκευασία. Το τελικό δείγμα ελέγχεται γευστικά – ποιοτικά, προκειμένου να ελεγχθεί η πλήρης τήρηση των προδιαγραφών των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Αφού όλα κριθούν ικανοποιητικά, περνάμε στη μαζική παραγωγή των προϊόντων και την αποστολή τους στα καταστήματα.

Τα 3 επίπεδα προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας METRO

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς για ποιοτικές αλλά και οικονομικές λύσεις, προσφέρουμε στους πελάτες μας μία πλήρη γκάμα προϊόντων που αποτελείται από περισσότερους από 1100 κωδικούς αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, με εύχρηστες και μοντέρνες συσκευασίες.

Οι δύο κύριες μάρκες μας, Alta για όλα τα τρόφιμα και Pappy για τα μη τρόφιμα, ανανεώνονται σταδιακά και γίνονται ευδιάκριτα «My». Η μάρκα «My» έρχεται με φρέσκια όψη και πάντα υψηλή ποιότητα και οικονομία.  Διατηρώντας  τις οικείες κατηγορίες   kouzina, gusto, fresco, home και soft, τα προϊόντα μας για τη διατροφή γίνονται My kouzinaMy gustoMy fresco, ενώ τα προϊόντα για τη φροντίδα του σπιτιού γίνονται My soft και My home.  Παράλληλα, έρχεται και η ανανεωμένη σειρά προσωπικής περιποίησης Feel good!  που φέρνει νέα αίσθηση φροντίδας και ευεξίας.

Επιπλέον, προσφέρουμε μία σειρά επιλεγμένων προϊόντων με την ονομασία ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, η οποία αποτελείται από προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από αγνές πρώτες ύλες ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ενώ συνδυάζουν εξαιρετικά την υψηλή ποιότητα με τις ανταγωνιστικές τιμές.

Τέλος, διαθέτουμε τα προϊόντα BEST PRICE, τα οποία αντιπροσωπεύουν τα είδη με τις πιο φθηνές τιμές στην κατηγορία τους.

Αναγράφουμε σε όλα τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας την Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς (ΠΠΑ)

Με την ευκαιρία της ανακατηγοριοποίησης των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας μας και την αναβάθμιση/ εκμοντερνισμό των συσκευασιών μας, αναγράφουμε σε όσα προϊόντα επιδέχονται την αναφορά της ΠΠΑ ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τη διατροφή σας. Η Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς (ΠΠΑ) είναι ένας οδηγός για το συνολικό ποσό ενέργειας και θρεπτικών ουσιών που ένας μέσος υγιής ενήλικας πρέπει να καταναλώνει ημερησίως.