Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Τα βιολογικά προϊόντα είναι το αποτέλεσμα της καλλιέργειας της γης χωρίς χημικά λιπάσματα, παρασιτοκτόνα και τοξικά φυτοφάρμακα. Η καταπολέμηση των ασθενειών των φυτών καθώς και η λίπανση του εδάφους γίνονται με φυσικές μεθόδους και με φιλικά προς το περιβάλλον μέσα. Λόγω της πλήρους απουσίας φυτοφαρμάκων και άλλων βλαβερών ουσιών συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας, ενώ παράλληλα συντελούν στην αειφορία του εδάφους και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στα καταστήματά μας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγιεινή διατροφή εντάσσοντας μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας σε όλες τις βασικές κατηγορίες τροφίμων όπως φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά, αβγά, κρέας, ψωμί, τυριά, αλλαντικά και τυποποιημένα τρόφιμα.

Προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης

Η Ολοκληρωμένη Διαχείριση (Ο.Δ.) είναι ο τρόπος διαχείρισης της καλλιέργειας που στοχεύει στην παραγωγή υψηλής ποιότητας γεωργικών προϊόντων χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες μεθόδους έτσι ώστε να υπάρχει οικονομικό όφελος για τον παραγωγό αλλά και μειωμένη επιβάρυνση στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μία σειρά από προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης, κυρίως κηπευτικά.