Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Peter’s Farm μοσχαράκια

Ποιότητα, τρυφεράδα και εξαιρετική γεύση

Peter’s Farm Κοπές κρεάτων Συνταγές

Τα μοσχαράκια στην Peter's Farm επιλέγουν εκείνα τι θα κάνουν! Πότε θέλουν να φάνε, τι ποσότητα, πότε θα ξαπλώσουν, να παίξουν να τρέξουν ή να κοιμηθούν. Τα μοσχάρια ζουν σε ένα φυσικό περιβάλλον, σε κοπάδια των 60 και το καθένα ξεχωριστά απολαμβάνει ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή από τους αγρότες, ώστε το κρέας τους να έχει φίνα υφή, χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και να είναι πλούσιο σε μεταλλα και βιταμίνες.

Το μοσχαρίσιο κρέας της Peter's farm που από το 1977 εγγυάται την παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος με μοναδικές, φιλικές προς το ζώο μεθόδους, διακρίνεται για την ποιότητα, την τρυφεράδα και την εξαιρετική του γεύση, ενώ παράλληλα είναι εύπεπτο και μπορεί να μαγειρευτεί με πολύ γευστικούς τρόπους, καλύπτοντας όλα τα γούστα.

Kαλή μεταχείριση των ζώων

Ασφάλεια τροφίμων

Iχνηλασιμότητα

Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη διατροφή των ζώων, το γάλα και τα σιτηρά, ελέγχονται σχολαστικά. Ακόμη, έχουν δημιουργηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες διαφάνειας που επιτρέπουν στον καταναλωή του κρέατος να εντοπίσει τα βήματα παραγωγής του από τη φάρμα έως το κατάστημα αγοράς του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Peter's Farm επέλεξε τα My market σαν αποκλειστικό συνεργάτη της στην Ελλάδα, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα του προϊόντος μέχρι το πιάτο σας!

Γνωρίστε κάποιες από τις κοπές κρέατος των μοσχαριών της Peter’s Farm.

Οσομπούκο Μοσχαράκι Γάλακτος

Μπριζόλες Κόντρα Μοσχαράκι Γάλακτος

Μπριζόλες Κόντρα Μοσχαράκι Γάλακτος

Ελιά/Σπάλα Μοσχαράκι Γάλακτος

Ελιά/Σπάλα Μοσχαράκι Γάλακτος

Οσομπούκο Μοσχαράκι Γάλακτος

Αγόρασε Τώρα

Οσομπούκο στο φούρνο, με εσαλότ, τοματίνια, κάπαρη και ιταλικά μυρωδικά, με ριζότο και ταπενάντ ελιάς

Μερίδες:4 Χρόνος παρασκευής:> 60 λεπτά Κομμάτι κρέατος:κότσι Δυσκολία:* Πηγή:edgar buhrs culinair

Υλικά

  • 4 μοσχαρίσια κότσια
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 250 γρ εσαλότ κομμένα σε ημικύκλια
  • 15 γρ ιταλικά μυρωδικά
  • 1 κουταλάκι πελτές τομάτας
  • 200 γρ τοματίνια
  • 100 ml βοδινός ζωμός
  • 200 ml λευκό κρασί
  • 100 ml νερό
  • Αλατοπίπερο
  • 2 κουταλιές κάπαρη αξαρμύριστη

Για το ριζότο

  • 200 γρ ρύζι για ριζότο
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • περίπου 600 ml ζωμό κότας
  • 3 κουταλιές ταπενάντ
  • 3 κουταλιές φρέσκος μαϊντανός
  • 4 κουταλιές μαύρες ελιές

Εκτέλεση

Σ’ ένα τηγάνι, ρίξτε ελαιόλαδο και ροδίστε τα κότσια σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα εσαλότ και σοτάρετε. Προσθέστε τον πελτέ τομάτας και τις τομάτες. Περιχύστε με το λευκό κρασί, το ζωμό και το νερό. Προσθέστε αλατοπίπερο και χοντροκομμένα φρέσκα ιταλικά μυρωδικά. Μαγειρέψτε σε σιγανή φωτιά για περίπου 90 λεπτά.

Για το ριζότο:

Σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο και το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο. Προσθέστε το ρύζι για ριζότο και ανακατέψτε ελαφρά. Προσθέστε το ζωμό κότας και αλατίστε. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Μόλις ψηθεί το ρύζι, ρίξτε την ταπενάντ και το μαϊντανό. Γαρνίρετε το ριζότο με τις μαύρες ελιές.

Τοποθετήστε τα κότσια σε 4 ζεστά πιάτα και μοιράστε την κάπαρη πάνω τους. Με το κουτάλι προσθέστε λίγη σάλτσα και γαρνιτούρα.

Σερβίρετε το ριζότο στα πιάτα.

Μοσχαρίσιες κοτολέτες στη σχάρα, με ψητή πατάτα και ψητά καρότα

Μερίδες:4 Χρόνος παρασκευής:> 60 λεπτά Κομμάτι κρέατος:μοσχαρίσιες κοτολέτες Δυσκολία:*

Υλικά

  • 4 μοσχαρίσιες κοτολέτες
  • 4 μεγάλες πατάτες
  • 100 γρ κρέμα γάλακτος
  • 1 μάτσο καρότα
  • λάδι
  • βούτυρο
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 1 λεμόνι
  • φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
  • αλάτι όσο θέλετε

Εκτέλεση

Βγάλτε τις μοσχαρίσιες κοτολέτες από το ψυγείο μισή ώρα πριν αρχίσετε το μαγείρεμα για να έλθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Πλύντε και στεγνώστε τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσετε, τυλίξτε κάθε μια σε αλουμινόχαρτο με λίγο λάδι. Καρυκεύστε με πιπέρι και αλατίστε προαιρετικά.

Προθερμάνετε ένα τηγάνι ψησίματος και ψήστε τις μοσχαρίσιες κοτολέτες μέχρι να ροδίσουν καλά. Στη συνέχεια, βάλτε τις στο φούρνο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο ροζ χρώμα στο εσωτερικό τους (5 – 8 λεπτά). Καρυκεύστε με πιπέρι. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος με τα φρέσκα μυρωδικά, το χυμό λεμόνι και το πιπέρι. Για πιο ελαφριά σάλτσα, αντικαταστήστε μέρος της κρέμας γάλακτος με γιαούρτι. Χαράξτε σταυρωτά τις πατάτες, πιέστε τις για να ανοίξουν και βάλτε μέσα την κρέμα με το κουτάλι.

Αγόρασε Τώρα