Ποιότητα, τρυφεράδα και εξαιρετική γεύση
Peter’s Farm Κοπές κρεάτων Συνταγές
Τα μοσχαράκια στην Peter's Farm επιλέγουν εκείνα τι θα κάνουν! Πότε θέλουν να φάνε, τι ποσότητα, πότε θα ξαπλώσουν, να παίξουν να τρέξουν ή να κοιμηθούν. Τα μοσχάρια ζουν σε ένα φυσικό περιβάλλον, σε κοπάδια των 60 και το καθένα ξεχωριστά απολαμβάνει ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή από τους αγρότες, ώστε το κρέας τους να έχει φίνα υφή, χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και να είναι πλούσιο σε μεταλλα και βιταμίνες.
Το μοσχαρίσιο κρέας της Peter's farm που από το 1977 εγγυάται την παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος με μοναδικές, φιλικές προς το ζώο μεθόδους, διακρίνεται για την ποιότητα, την τρυφεράδα και την εξαιρετική του γεύση, ενώ παράλληλα είναι εύπεπτο και μπορεί να μαγειρευτεί με πολύ γευστικούς τρόπους, καλύπτοντας όλα τα γούστα.
Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη διατροφή των ζώων, το γάλα και τα σιτηρά, ελέγχονται σχολαστικά. Ακόμη, έχουν δημιουργηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες διαφάνειας που επιτρέπουν στον καταναλωή του κρέατος να εντοπίσει τα βήματα παραγωγής του από τη φάρμα έως το κατάστημα αγοράς του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Peter's Farm επέλεξε τα My market σαν αποκλειστικό συνεργάτη της στην Ελλάδα, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα του προϊόντος μέχρι το πιάτο σας!
Γνωρίστε κάποιες από τις κοπές κρέατος των μοσχαριών της Peter’s Farm.
Αγόρασε Τώρα
Μερίδες:4 Χρόνος παρασκευής:> 60 λεπτά Κομμάτι κρέατος:κότσι Δυσκολία:* Πηγή:edgar buhrs culinair
Υλικά
Για το ριζότο
Εκτέλεση
Σ’ ένα τηγάνι, ρίξτε ελαιόλαδο και ροδίστε τα κότσια σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα εσαλότ και σοτάρετε. Προσθέστε τον πελτέ τομάτας και τις τομάτες. Περιχύστε με το λευκό κρασί, το ζωμό και το νερό. Προσθέστε αλατοπίπερο και χοντροκομμένα φρέσκα ιταλικά μυρωδικά. Μαγειρέψτε σε σιγανή φωτιά για περίπου 90 λεπτά.
Για το ριζότο:
Σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο και το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο. Προσθέστε το ρύζι για ριζότο και ανακατέψτε ελαφρά. Προσθέστε το ζωμό κότας και αλατίστε. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Μόλις ψηθεί το ρύζι, ρίξτε την ταπενάντ και το μαϊντανό. Γαρνίρετε το ριζότο με τις μαύρες ελιές.
Τοποθετήστε τα κότσια σε 4 ζεστά πιάτα και μοιράστε την κάπαρη πάνω τους. Με το κουτάλι προσθέστε λίγη σάλτσα και γαρνιτούρα.
Σερβίρετε το ριζότο στα πιάτα.
Μερίδες:4 Χρόνος παρασκευής:> 60 λεπτά Κομμάτι κρέατος:μοσχαρίσιες κοτολέτες Δυσκολία:*
Βγάλτε τις μοσχαρίσιες κοτολέτες από το ψυγείο μισή ώρα πριν αρχίσετε το μαγείρεμα για να έλθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Πλύντε και στεγνώστε τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσετε, τυλίξτε κάθε μια σε αλουμινόχαρτο με λίγο λάδι. Καρυκεύστε με πιπέρι και αλατίστε προαιρετικά.
Προθερμάνετε ένα τηγάνι ψησίματος και ψήστε τις μοσχαρίσιες κοτολέτες μέχρι να ροδίσουν καλά. Στη συνέχεια, βάλτε τις στο φούρνο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο ροζ χρώμα στο εσωτερικό τους (5 – 8 λεπτά). Καρυκεύστε με πιπέρι. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος με τα φρέσκα μυρωδικά, το χυμό λεμόνι και το πιπέρι. Για πιο ελαφριά σάλτσα, αντικαταστήστε μέρος της κρέμας γάλακτος με γιαούρτι. Χαράξτε σταυρωτά τις πατάτες, πιέστε τις για να ανοίξουν και βάλτε μέσα την κρέμα με το κουτάλι.
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου μας και για την βέλτιστη online εμπειρία σας.
Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies εδω
ΑΠΟΔΟΧΗΡυθμίσεις
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή σας.
Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχετε. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε.
Παρακάτω, μπορείτε να ρυθμίσετε τα cookies που δέχεστε να λαμβάνετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την πολίτική μας για τα cookies εδω.
Επιλέξτε τα cookies που επιθυμείτε:
ΑΠΟΔΟΧΗ