Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Η εταιρική καμπάνια των My market, έρχεται να υπογραμμίσει για ακόμη μία φορά τη μοναδική σχέση με τους πελάτες μας. Στην καμπάνια εναλλάσσονται τρεις δροσερές και αισιόδοξες ταινίες που μας κινητοποιούν όλους να κάνουμε πιο υγιεινές επιλογές όχι μόνο στη διατροφή μας, αλλά και στην καθημερινή ζωή μας αποκτώντας συνήθειες που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, θα βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας και να μεταδώσουμε θετική ενέργεια στους γύρω μας.

Το μήνυμα είναι: Κινούμαι περισσότερο, αλλάζω συνήθειες, τρέφομαι καλύτερα. Γιατί τελικά η αλλαγή στις καθημερινές συνήθειες είναι κάτι απλό. Δεν είναι σύνθετο, ούτε δύσκολο. Απλά πρέπει κάποιος να το σκεφτεί για σένα και να σου το προσφέρει. Σε σένα και σε αυτούς που αγαπάς και φροντίζεις. Κι όταν μοιράζεσαι τις καλές συνήθειες με αυτούς που αγαπάς, τότε αυτόματα όλα γίνονται πιο όμορφα, πιο εύκολα και πιο ευχάριστα.

Στα My market μας αρέσει να φροντίζουμε τους πελάτες μας, για να μπορούν κι αυτοί με τη σειρά τους να φροντίζουν όσους νοιάζονται και αγαπούν. Τους φροντίζουμε μέσα από τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και μέσα από μικρά και μεγάλα μυστικά ευζωίας.  Έτσι αποφασίσαμε να μαζέψουμε όλες τις καλές πρακτικές μας γύρω από την φροντίδα για υγιεινή διατροφή και να δημιουργήσουμε μία πλατφόρμα φροντίδας, το «ΜΑΘΕ, ΦΑΕ, ΖΗΣΕ». Γιατί μόνο αν μάθουμε να ζούμε καλύτερα και να τρεφόμαστε σωστά, θα ζούμε μία καλύτερη ζωή και θα μεταδίδουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας και στους γύρω μας!

Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας, αρκεί να το θελήσουμε. Απλά, εύκολα, ευχάριστα!

Δικό μου είναι ότι με πάει παρακάτω

(ταινία 1)

Δικό μου είναι ότι με πάει παρακάτω

(ταινία 2)

Πλατφόρμα φροντίδας

ΜΑΘΕ-ΦΑΕ-ΖΗΣΕ