Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Cheesecake με κατσικίσιο τυρί chevre, παξιμάδι χαρουπιού, γλυκόξινα παντζάρια και κρέμα πορτοκάλι

Το αλεύρι χαρουπιού αντικαθιστά εξαιρετικά τη σκόνη κακάο. Είναι φτιαγμένο από αποξηραμένα καβουρδισμένα χαρούπια και μοιάζει πολύ με τη σκόνη κακάο. Αυτή η σκόνη χρησιμοποιείται συχνά ως φυσικό γλυκαντικό σε ψημένα προϊόντα. Είναι γλυκιά και έχει μοναδική γεύση. Απολαύστε την παρακάτω συνταγή στο άρθρο που ακολουθεί!

Pasta primavera με αρακά

Ταιριάζουν με την άνοιξη, τις μυρωδιές και τα χρώματά της και συγχρόνως είναι θησαυρός βιταμινών, πηγή ενέργειας και ευεξίας. Είναι ευέλικτα, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και προσαρμόζονται σε απλά ή γκουρμέ γούστα. Αντιστέκεται κανείς σ’ ένα κόκκινο ριζότο ή σε μια pasta primavera;  

Pesto, μία υγιεινή σάλτσα

Σπιτικό πέστο, φρέσκα εποχικά λαχανικά, μυρωδικά, ελιές, σκόρδο... Τα αρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού αναδεικνύονται μέσα από εύκολες μακαρονάδες, οι οποίες με ζυμαρικά ολικής άλεσης γίνονται ακόμη πιο υγιεινές. Μπορείτε να τις απολαύσετε σε vegan ή χορτοφαγική επιλογή, ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιήσετε τυρί.

Κόκκινο ριζότο με παντζάρι

Ταιριάζουν με την άνοιξη, τις μυρωδιές και τα χρώματά της και συγχρόνως είναι θησαυρός βιταμινών, πηγή ενέργειας και ευεξίας. Είναι ευέλικτα, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και προσαρμόζονται σε απλά ή γκουρμέ γούστα. Αντιστέκεται κανείς σ’ ένα κόκκινο ριζότο ή σε μια pasta primavera; 

Κρέπες με σπανάκι και ανθότυρο

Ταιριάζουν με την άνοιξη, τις μυρωδιές και τα χρώματά της και συγχρόνως είναι θησαυρός βιταμινών, πηγή ενέργειας και ευεξίας. Είναι ευέλικτα, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και προσαρμόζονται σε απλά ή γκουρμέ γούστα. Αντιστέκεται κανείς σ’ ένα κόκκινο ριζότο ή σε μια pasta primavera; 

Κρύα ζυμαρικά με καλοκαιρινά λαχανικά

Σπιτικό πέστο, φρέσκα εποχικά λαχανικά, μυρωδικά, ελιές, σκόρδο... Τα αρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού αναδεικνύονται μέσα από εύκολες μακαρονάδες, οι οποίες με ζυμαρικά ολικής άλεσης γίνονται ακόμη πιο υγιεινές. Μπορείτε να τις απολαύσετε σε vegan ή χορτοφαγική επιλογή, ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιήσετε τυρί.   

Λιγκουίνι με κοτόπουλο piccata και αγκινάρες

Η αγκινάρα είναι ένα λαχανικό με αναγνωρισμένη την αξία του από την αρχαιότητα αφού φημιζόταν για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Παρότι είναι φτωχή σε θερμίδες, τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει είναι πολλά και πολύτιμα! Δες πώς μπορείς να την μαγειρέψεις στη συνταγή που ακολουθεί!

Πέννες με ωμή σάλτσα από τομάτες, αμύγδαλα και σκόρδο

Σπιτικό πέστο, φρέσκα εποχικά λαχανικά, μυρωδικά, ελιές, σκόρδο... Τα αρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού αναδεικνύονται μέσα από εύκολες μακαρονάδες, οι οποίες με ζυμαρικά ολικής άλεσης γίνονται ακόμη πιο υγιεινές. Μπορείτε να τις απολαύσετε σε vegan ή χορτοφαγική επιλογή, ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιήσετε τυρί. 

Σπαγγέτι με πέστο ρόκας

Σπιτικό πέστο, φρέσκα εποχικά λαχανικά, μυρωδικά, ελιές, σκόρδο... Τα αρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού αναδεικνύονται μέσα από εύκολες μακαρονάδες, οι οποίες με ζυμαρικά ολικής άλεσης γίνονται ακόμη πιο υγιεινές. Μπορείτε να τις απολαύσετε σε vegan ή χορτοφαγική επιλογή, ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιήσετε τυρί. 

Φουζίλι με κολοκυθάκια, τομάτα και μαντζουράνα

Σπιτικό πέστο, φρέσκα εποχικά λαχανικά, μυρωδικά, ελιές, σκόρδο... Τα αρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού αναδεικνύονται μέσα από εύκολες μακαρονάδες, οι οποίες με ζυμαρικά ολικής άλεσης γίνονται ακόμη πιο υγιεινές. Μπορείτε να τις απολαύσετε σε vegan ή χορτοφαγική επιλογή, ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιήσετε τυρί.