• 4 αγκινάρες καθαρισμένες, κομμένες στα 4
• 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση και κατόπιν στα τρία κατά μήκος
• λιγκουίνι ολικής άλεσης
• 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• ½ φλ. τσ. Αλεύρι
• 2 σκ. σκόρδο
• 1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
• 1 φλ. τσαγιού ζωμός κότας
• 2 κ.σ. κάππαρη από άλμη
• ½ λεμόνι, το χυμό
• 1/2 φλ. τσαγιού εξ. π. ελαιόλαδο,
• 1 κ.σ. βούτυρο
• αλάτι, πιπέρι