Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος
Eπιστροφή στην κανονικότητα, επιστροφή σε φόρμα!

Για ορισμένους, είναι εύκολο να εντάξουν τη διατροφή συστηματικά στη ζωή τους, αλλά, δυστυχώς, για τους περισσότερους είναι ευκολότερο να το αναβάλλουν ξανά και ξανά. Αν, λοιπόν, για αρκετές μέρες ή και εβδομάδες την έχουμε αφήσει πίσω, μετά μας φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να ανέβουμε στη ζυγαριά. Διαβάστε τρόπους για να επιστρέψετε σε φόρμα, στο άρθρο που ακολουθεί.

Διάβασε περισσότερα
Ζήσε! Ευεξία - Γυμναστική

Το πιλάτες δεν έχει μπει τυχαία στη ζωή μας καθώς θεωρείται...αντίδοτο στους πόνους της μέσης και ευεργετικό για την ορθοσωμία και όχι μόνο. Ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής της μεθόδου BASI pilates από το NYSY studios, Απόστολος Σαμαράς, μας δείχνει βήμα βήμα τέσσερις απλές ασκήσεις που μπορεί ο καθένας να κάνει μόνος του στο σπίτι.

Διάβασε περισσότερα
10 τάσεις που αλλάζουν τις διατροφικές μας συνήθειες

Ένας πιο υγιής πλανήτης εγγυάται έναν πιο υγιή άνθρωπο, αλλά και ένα πιο υγιές lifestyle προσφέρει ένα πιο υγιές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα απολαύσουμε καλύτερες, πιο αγνές και πιο πλούσιες γεύσεις, οι οποίες είναι άλλωστε και ο βασικός άξονας για μια καλύτερη ζωή.

Διάβασε περισσότερα
Yoga Retreats

Από τους ελαιώνες της Μάνης και τις εξοχές της Κρήτης έως τις παραλίες της Εύβοιας και της Ιθάκης, όλο και περισσότεροι Έλληνες ανακαλύπτουν τα οφέλη της γιόγκα ως μέρος μιας αναζωογονητικής ταξιδιωτικής εμπειρίας και συντονίζονται με την παγκόσμια τάση των διακοπών ευεξίας.

Διάβασε περισσότερα
Η εποχή των bathfluencers

Η νέα τάση του Instagram που προβάλλει τη διαδικασία του μπάνιου σαν μία ξεχωριστή ιεροτελεστία έρχεται να μας υπενθυμίσει την αναζωογονητική δύναμη που κρύβουν οι στιγμές που αφήνουμε πίσω τη μέρα μας χαλαρώνοντας στη μπανιέρα μας.

Διάβασε περισσότερα
Tips για να θωρακίσετε την άμυνα του οργανισμού σας

Tο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα για έναν υγιή οργανισμό. Είναι η άμυνά μας ενάντια σε μολύνσεις και λοιμώξεις, μας προστατεύει από ασθένειες και εξουδετερώνει τους μικροοργανισμούς που εισβάλλουν στον οργανισμό. Διαβάστε υγιεινά tips στο άρθρο που ακολουθεί.

Διάβασε περισσότερα
Το εύκολο κυκλικό πρόγραμμα που μας βάζει ξανά σε φόρμα

Η πτυχιούχος επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Ελίνα Βενίτη, μας προτείνει ένα εύκολο κυκλικό πρόγραμμα εκγύμνασης που βοηθάει στην ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων και την τόνωση του καρδιαγγειακού συστήματος. Μπορούμε να κάνουμε τις ασκήσεις είτε στο σπίτι μας ή -γιατί όχι- και σε ένα πάρκο.

Διάβασε περισσότερα