Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος
μαζί εν δράσει

Μια νέα αποστολή ξεκινά για να εξασφαλίσει σημαντικές παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Μια δυναμική πρωτοβουλία με την αποκλειστική συνεργασίας της ΕΛΑΙΣ- Unilever και των My Market και πρώτο προορισμό τα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου. Καλύπτουμε την αγορά ενός υπερηχοτομογράφου τελευταίας τεχνολογίας και μαζί με την Ομάδα Αιγαίου, θα ταξιδέψουμε, για να προσφέρουμε εξελιγμένες διαγνωστικές εξετάσεις των πνευμόνων σε όλους τους κατοίκους των νησιών!

Γιατί, κανένας συνάνθρωπός μας όσο μακρυά και αν είναι, δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος. Φροντίζουμε να είμαστε πάντα κοντά τους με έργα και δράσεις στήριξης στους σημαντικούς τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς τους.

Η ομάδα Αιγαίου και η δράση της

Η Ομάδα Αιγαίου είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που από το 1995 ταξιδεύει στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αρχιπελάγους προσφέροντας:

υπηρεσίες υγείας

υπηρεσίες υγείας

ιατρικό εξοπλισμό

ιατρικό εξοπλισμό

έργα υποδομής

έργα υποδομής

έργα αθλητικών
εγκαταστάσεων

έργα αθλητικών εγακαταστάσεων

εξοπλισμό
σχολείων

εξοπλισμό σχολείων

πολιτιστικές και εκπαιδευτικές
δραστηριότητες

πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Μόνο μέσα στα τελευταία 3 χρόνια έχει επισκεφθεί 21 νησιά, έχει εξετάσει πάνω από 3000 κατοίκους και έχει πραγματοποιήσει 220 έργα υποδομής.

Μαζί εν δράσει στην εξέλιξη

Σε αυτή την πρωτοβουλία έχουμε μαζί μας ένα πολύτιμο και μοναδικό εργαλείο των πνευμονολόγων, τον θωρακικό υπερηχοτομογράφο που χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του είναι ικανός να διαγνώσει μη επεμβατικά και χωρίς ακτινοβολία τις πνευμονίες και άλλες σημαντικές παθήσεις των πνευμόνων αλλά και την πνευμονία που προκαλείται από την Covid 19 σε κάθε στάδιο. Μεταφέρεται εύκολα παντού ώστε να φτάνει και στο τελευταίο σπίτι όλων των κατοίκων των νησιών μας

Μεγάλες προσφορές για όλους, μεγάλη ιατρική φροντίδα για τους κατοίκους των νησιών

klinex
skip
aim knorr