Το Κτήμα Πόρτο Καρράς αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανικό ελληνικό αμπελώνα που εκτείνετεnσε 5000 στρέμματα στην δεύτερη χερσόνησο της Χαλκιδικής.nΣτον αμπελώνα μας καλλιεργούνται 28 διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών όπως ΜαλαγουζιάnΑθήρι, Ασύρτικό και Λημνιό.nΑπό τις σημαντικότερες ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι το Λημνιό η οποία αποτελεί τηνnαρχαιότερη ποικιλία στον κόσμο άλλα και η Μαλαγουζιά που αποτελεί από τις σημαντικότερέςnελληνικές ποικιλίες που έχουν και σημαντικό δυναμικό παλαίωσης.nΚάθε χρόνο τα κρασιά μας βραβεύονται σε σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς το οποίοnαυξάνει την φήμη των κρασιών μας και του οινοποιείου μας.nnMAΛAΓOYZIAnTύπος Kρασιού: Λευκός Ξηρός, Π.Γ.Ε. Χαλ-nκιδική.nΠοικιλιακή Σύνθεση: Μαλαγουζιά.nΥψόμετρο: 100 - 150 μέτρα.nΈδαφος: Αργιλοπηλώδες.nΑπόδοση Αμπελιού: 800 κιλά / στρέμμα.nΠαραγωγική διαδικασία: Προζυμωτική εκ-nχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία. Οινοποί-nηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με χρήσηnεπιλεγμένων ζυμών σε θερμοκρασίες 16 μεn18 βαθμούς Κελσίου. Παραμονή με τις οι-nνολάσπες για μερικούς μήνες με περιοδικήnανάδευση, ενώ παράλληλα ένα μέρος ωρι-nμάζει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, εμπλουτί-nζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον χαρακτή-nρα της Μαλαγουζιάς.nΟργανοληπτικά Xαρακτηριστικά: Λαμπερόnλεμονί χρώμα, πολύπλοκη μύτη φρούτωνnροδάκινου, μάνγκο, κίτρου και βοτανικέςnνύξεις βασιλικού και μέντας. Στόμα πλούσιαnαρωματικό, στρογγυλό με ξεχωριστή έντα-nση και διάρκεια.nΣυνδυασμοί: Φρέσκα ψάρια, πουλερικά, ζυμαρικά και φρούτα.Σερβίρεται: Στους 8 - 10 βαθμούς Κελσίου.
Υλικά
Αλλεργιογόνα
Περιέχει Θειώδη
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Θα πρέπει να αφαιρεθεί το καψύλιο κι έπειτα με τη βοήθεια ενός ανοιχτιριού απομακρύνεται ο φελλός και τέλος σερβίρουμε το προιόν σε ποτήρι.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.