ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ Summertime

Το νέο τεύχος του περιοδικού μας είναι εδώ και μας προετοιμάζει για την πιο ξέγνοιαστη περίοδο του χρόνου, το Καλοκαίρι. Το έντονο φως του ήλιου, οι ήχοι, το μπλε της θάλασσας και το χρυσό ηλιοβασίλεμα που χάνεται μέσα σε αυτή, ξυπνούν όλες τις αισθήσεις.

Μικρές αλλαγές στη διατροφή, γεύσεις από όλο τον κόσμο, καλοκαιρινές δραστηριότητες και εμπειρίες είναι αυτές που θα πατήσουν λίγο το φρένο στους έντονους καθημερινούς ρυθμούς μας.

Το καλοκαιρινό τεύχος, μας δίνει ιδέες για πιο ποιοτική ζωή: οι γλυκές συνταγές χωρίς ζάχαρη, τα δροσερά cocktail, το παγωτό που συναντά το κρασί, τα χρώματα που φέρουν το καλοκαίρι και το κάμπινγκ με τα παιδιά, είναι μερικές από αυτές.

Θέλοντας να συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας στο κοινό καλό, όλα τα έσοδα πωλήσεων από τα τεύχη του περιοδικού μας προσφέρονται για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα προσφέρονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας μας, +πράττω, για το έργο του οποίου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ

 

ΜΑΘΕ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ  Brunch χωρίς γλουτένη
FOCUS Τα μυρωδικά στο Φαγητό
ΙΔΕΑ Τοπικές Συνταγές από την Οικογένεια των
My market

ΦΑΕ

ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Γλυκά με Καλοκαιρινά Φρούτα
CULTURE Στην κουζίνα με την Rosalia
FAMILY COOKING Γλυκές συνταγές χωρίς ζάχαρη

ΖΗΣΕ

ΕΥΕΞΙΑ Μυστικά περιποίησης
ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ Τα κρασιά του Καλοκαιριού
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Θετικές Δηλώσεις
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ Κλείνουμε το Κλιματιστικό