Το πιο δημοφιλές ξύδι είναι το κόκκινο. Το Κόκκινο Ξύδι Μετέωρα παράγεται από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες κόκκινου κρασιού. Χάρη της οξύτητας 6 βαθμών το Κόκκινο ξύδι Μετέωρα προσδίδει ισσοροπημένη κι ευχάριστη γεύση με πινελιές κρασιού σε όλα τα φαγητά.Το Λευκό Ξύδι Μετέωρα παράγεται από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες λευκού κρασιού. Χάρη της οξύτητας 6 βαθμών, προσδίσει ισσοροπημένη κι ευχάριστη γεύση σε όλα τα γκουρμέ φαγητά, στις λευκές σάλτσεςκαι στα θαλασσινά.