Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

-30%

Κωδικός: 652554

Overlay Express Υγρό Καθαρισμού Μπάνιου 650ml

3,09€ 4,41€
6,78€ Αρχική τιμή λίτρου
4,75€ Τελική τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το Overlay express Μπάνιο 650ml, χάρη στην ενισχυμένη του σύνθεση, αφαιρεί εύκολα επίμονη βρωμιά και άλατα από όλες τις επιφάνειες του μπάνιου. Η σύνθεση του Overlay express Μπάνιο καθαρίζει σε βαθος και ξεβγάζεται γρήγορα, αφήνοντας τις επιφάνειες καθαρές και αστραφτερές για περισσότερο χρόνο.
Υλικά
Συστατικά
<5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, αρωματικές ουσίες.
Αλλεργιογόνα
-
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Αφαιρεί βρωμιά, άλατα και υπολείμματα σαπουνιού με γρήγορο ξέβγαλμα.
Δίνει λάμψη.
Χαρίζει Υγιεινή.
Οδηγίες Χρήσης
Ψεκάστε το προϊόν απευθείας στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και ξεβγάλετε με ένα υγρό πανί. Επίμονη βρωμιά: Αφήστε το προϊόν να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεβγάλετε. Να μην αναμιχθεί με χλωρίνη ή άλλα καθαριστικά. Να μην χρησιμοποιηθεί σε μάρμαρο ή σε έγχρωμες εμαγιέ μπανιέρες. Σε λευκές εμαγιέ μπανιέρες: δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή περιοχή, αφήστε να δράσει 1-2 λεπτά, ξεβγάλετε και στεγνώστε. Μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν αν η επιφάνεια χάσει τη λάμψη της.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Bolton Hellas A.E.B. E.
Μιχαλακοπουλου 91, Τ.Κ. 115 28,
Αθήνα