-50%

Κωδικός: 605845

Pampers Πάνες Active Baby Maxi Pack (58τεμ) Νο4 (9-14kg)

13,47€ 26,94€
0,46€ Αρχική τιμή τεμαχίου
0,23€ Τελική τιμή τεμαχίου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Στον ύπνο του το μωρό σας κινείται δύο φορές περισσότερο από ό,τι εσείς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές. Οι πάνες Pampers Active Baby χαρίζουν ολοκληρωμένη προστασία κατά των διαρροών, κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά και της νύχτας. Το τριπλό σύστημα προστασίας τους, απορροφά τα τσισάκια στη στιγμή και βοηθά στην αποφυγή διαρροών από τη μέση και τα ποδαράκια του μωρού σας. 1) Ο πυρήνας Quick Dry που διαθέτουν απορροφά τα τσισάκια στη στιγμή, 2) τα 2 φορές πιο ασφαλή προστατευτικά στα ποδαράκια εμποδίζουν τις διαρροές, 3) τα πλαϊνά αυτοκόλλητα Flexi-side αγκαλιάζουν απαλά τη μεσούλα του μωρού σας για ασφαλή εφαρμογή, ώστε να απολαμβάνει ιδανική προστασία από τις διαρροές, μέρα και νύχτα, όσο κι αν κινείται.Η ασφάλεια του μωρού σας είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα των Pampers. Οι πάνες Pampers Active Baby είναι εγκεκριμένες από τη Skin Health Alliance. (Η SHA έχει εγκρίνει τις πάνες Pampers ως ασφαλείς για να έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.pampers.com)
header

 


pana
1 Pampers = 1 στεγνή νύχτα. Η μόνη πάνα με EXTRA Απορροφητικό Στρώμα "SLEEP".

Γνώριζες ότι όταν το μωρό σου κοιμάται, κινείται δύο φορές περισσότερο από έναν ενήλικα; Η νύχτα του είναι γεμάτη «δράση» που μπορεί να προκαλέσει είτε διαρροές είτε μια υγρή, ογκώδη πάνα που διαταράσσει τον ήρεμο ύπνο του.

Για το λόγο αυτό, οι πάνες Pampers Active Baby διαθέτουν το μοναδικό extra Απορροφητικό Στρώμα “SLEEP”, το οποίο βοηθά στην πιο γρήγορη απορρόφηση της υγρασίας.

Ανεξάρτητα από το πόσο κινείται ή από τη στάση του σώματός του όταν κοιμάται, το μωρό σου παραμένει στεγνό τη νύχτα, χάρη στις πάνες Pampers Active Baby.

wipe
Μη φοβάσαι την ακαταστασία

Οι πάνες Pampers Active Baby συνδυάζονται τέλεια με τα μωρομάντηλα Pampers Sensitive τα οποία είναι δερματολογικά ελεγμένα και απαλά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.


Γνώρισέ τα καλύτερα
feature_1
EXTRA Απορροφητικό Στρώμα “SLEEP”

Το μοναδικό EXTRA Απορροφητικό Στρώμα “SLEEP” προσφέρει τη στεγνότητα που εμπιστεύεσαι, στο δερματάκι του μωρού σου.

feature_2
Απορροφητικά Micro Pearls

Ο απορροφητικός πυρήνας με Micro Pearls, εγκλωβίζει την υγρασία και προσφέρει τη στεγνότητα Pampers που εμπιστεύεσαι, στο δερματάκι του μωρού σου.

feature_3
3 απορροφητικά κανάλια

Τα Pampers διαθέτουν 3 απορροφητικά κανάλια που βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας και την κρατούν μακριά από το δερματάκι του μωρού.

feature_4
Απαλό σαν βαμβάκι*

Το άνω στρώμα, πάντα σε επαφή με το δερματάκι του μωρού, είναι μαλακό και στεγνό, για έναν ήρεμο ύπνο.

 

*Δεν περιέχει βαμβάκι

feature_5
Ελαστικά πλαϊνά

Τα ελαστικά πλαϊνά των Pampers προσφέρουν άνετη εφαρμογή, για εκπληκτική προστασία από διαρροές, όλη τη νύχτα.


Βρες την κατάλληλη πάνα για το μωρό σου
Pampers_logo premium_care

Premium Care
 
Active_baby

Active Baby
 
Pants

Pants
 
Splashers

Splashers
 
Σχεδιασμένη για το μωρό σου H καλύτερη άνεση και προστασία Pampers για νεογέννητα μωρά 1 Pampers = 1 στεγνή νύχτα Έως και 12 ώρες στεγνότητα Pampers για μωρά από 3 μηνών Η πάνα-μαγιό των Pampers που εφαρμόζει σαν μαγιό και προστατεύει σαν Pampers για όλα τα μωρά από 6 μηνών
Χάρη σε: Καμπυλωτή εφαρμογή στην κοιλίτσα / Στρώμα απορρόφησης για μαλακά κακάκια / Δείκτης υγρασίας / Απαλά «σαν μετάξι» υλικά / Κανάλια που βοηθούν τη ροή του αέρα, για να αναπνέει το δερματάκι του μωρού Extra Απορροφητικό Στρώμα “SLEEP” / Απορροφητικά Micro Pearls / Ελαστικά Πλαϊνά Ελαστική ενιαία ζώνη 360° για ιδανική εφαρμογή / Απορροφητικά Micro Pearls που κρατούν την υγρασία μακριά / Ελαστικά πλαϊνά που σκίζονται εύκολα / Kανάλια που βοηθούν τη ροή του αέρα, για να αναπνέει το δερματάκι του μωρού Ελαστική ενιαία ζώνη 360° για ιδανική εφαρμογή / Πλαϊνά “Dual Leak Barriers” που εμποδίζουν τις διαρροές / Πλαϊνά που σκίζονται εύκολα
Στεγνότητα ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ Προστασία κατά των διαρροών μέσα στο νερό
Απαλότητα ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★
Εφαρμογή ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★
Premium Care
Active Baby
Pants
Splashers
Σχεδιασμένη για το μωρό σου Χάρη σε: Στεγνότητα Απαλότητα Εφαρμογή
H καλύτερη άνεση και προστασία Pampers για νεογέννητα μωρά Καμπυλωτή εφαρμογή στην κοιλίτσα / Στρώμα απορρόφησης για μαλακά κακάκια / Δείκτης υγρασίας / Απαλά «σαν μετάξι» υλικά / Κανάλια που βοηθούν τη ροή του αέρα, για να αναπνέει το δερματάκι του μωρού ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★
1 Pampers = 1 στεγνή νύχτα Extra Απορροφητικό Στρώμα “SLEEP” / Απορροφητικά Micro Pearls / Ελαστικά Πλαϊνά ★★★★★ ★★★★ ★★★★
Έως και 12 ώρες στεγνότητα Pampers για μωρά από 3 μηνών Ελαστική ενιαία ζώνη 360° για ιδανική εφαρμογή / Απορροφητικά Micro Pearls που κρατούν την υγρασία μακριά / Ελαστικά πλαϊνά που σκίζονται εύκολα / Kανάλια που βοηθούν τη ροή του αέρα, για να αναπνέει το δερματάκι του μωρού ★★★★★ ★★★★ ★★★★★
Η πάνα-μαγιό των Pampers που εφαρμόζει σαν μαγιό και προστατεύει σαν Pampers για όλα τα μωρά από 6 μηνών Ελαστική ενιαία ζώνη 360° για ιδανική εφαρμογή / Πλαϊνά “Dual Leak Barriers” που εμποδίζουν τις διαρροές / Πλαϊνά που σκίζονται εύκολα Προστασία κατά των διαρροών μέσα στο νερό ★★★★ ★★★★★
 
Συνδυάζονται τέλεια με τα μωρομάντηλα Pampers
pampers_logo
product_a
product_b
product_c
product_d

Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Ολοκληρωμένη προστασία από τις διαρροές, ημέρα και νύχτα.
Πάνες με πυρήνα Quick Dry που απορροφούν τα τσισάκια στη στιγμή.
2 φορές πιο ασφαλή προστατευτικά στα ποδαράκια εμποδίζουν τις διαρροές.
Πλαϊνά αυτοκόλλητα Flexi-side αγκαλιάζουν απαλά τη μεσούλα του μωρού σας για ασφαλή εφαρμογή SKIN HEALTH ALLIANCE.
Δερματολογικά εγκεκριμένες (Ανακαλύψτε περισσότερα στο pampers.com).
Επίστρωση απαλή σαν βαμβάκι σε επαφή με το δερματάκι του μωρού (το προϊόν δεν περιέχει βαμβάκι).
Οι πάνες Plus Size είναι ειδικά σχεδιασμένες για μωρά που χρειάζονται επιπλέον απορροφητικότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Με σχεδιασμό που υποδεικνύει την μπροστινή και πίσω πλευρά της πάνας.
Οδηγίες Χρήσης
Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ασφυξίας ή/και πνιγμού, διατηρείτε όλα τα υλικά συσκευασίας μακριά από τα μωρά και τα παιδιά.
Πληροφορίες Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι, ΑΘΗΝΑ 15124
Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω email.00800 19561971 (χωρίς χρέωση)