Χρώμα απαλό ρουμπινί. Αρώματα από κόκκινο φρούτο -σμέουρακαι κεράσια- με διακριτικές νότες τομάτας, πατέ ελιάς,μπαχαρικών και βανίλιας. Στόμα στρογγυλό αλλά χωρίς να λείπειη ένταση. Τελείωμα με μεσαία διάρκεια.
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Τρύγος: με το χέρι, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Συν-οινοποίηση των τριών ποικιλιών. Ζύμωση στους 28-30οC για 8-10 ημέρες Μηλογαλακτική ζύμωση. Ωρίμαση: 6 μήνες σε βαρέλια γαλλικής δρυός 300 λίτρων Βαρέλια: 30% πρώτης χρήσης - 70% 2ης και 3ης χρήσης Παλαίωση: τουλάχιστον 6 μήνες στη φιάλη πριν από τη διάθεση στην αγορά.