Κωδικός: 528502

Tai Fume Off Καθαριστικό Καμινάδων

4,63€
4,63€ Τελική τιμή τεμαχίου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το καθαριστικό καμινάδας TAI FUME OFF είναι κατάλληλο για κάθε εστία, καμινάδα τζακιού (απλού ή ενεργειακού) και το μπουρί της ξυλόσομπας. Χρησιμοποιώντας το προιόν για περίπου 1-2 φορές το μήνα, κρατάμε καθαρά τα τοιχώματα του τζακιού. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στην καμινάδα του τζακιού & το μπουρί της ξυλόσομπας: Σε πολύ δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το προϊόν (όπως είναι κλειστό με το κουτί του) στο κέντρο της εστίας. Χρησιμοποιούμε το προϊόν 1-2 φορές το μήνα για να κρατάμε καθαρή την καμινάδα του τζακιού ή το μπουρί της σόμπας από καπνίλες-λίπη κα έτσι τα προστατεύουμε & δεν τα αφήνουμε να βουλώσουν.Επίσης μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε τα τοιχώματα του τζακιού:, καθώς σε πολύ δυνατή φωτιά, ανοίγουμε τα ξύλα που καίνε κατά μήκος των τοιχωμάτων του τζακιού και διασπείρουμε το περιεχόμενο της σακούλας κατά μήκος των φλεγόμενων ξύλων.Θα παρατησήσουμε μία μπλε φλόγα να καίει , η οποία καθαρίζει , όπως θα διαπιστώσουμε , τα τοιχώματά του από τις καπνίλες.
Υλικά
Συστατικά
Cas No 7758-99-8 Συστατικό Θειϊκός Χαλκός H302 ,H315 ,H319 ,H400 Περι/μενο 40% -70% Cas No 10101-89-0 Τρι-Φωσφορικό ΝάτριοΔωδεκαϋδατικό
01-2119489800-
32-XXXX
H315 ,H319 ,H335 20%-50%
H41
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Με την καθαριστική σκόνη καμινάδας TAI FUME OFF κρατάμε πάντα την εστία μας ,την καμινάδα τζακιού (απλού ή ενεργειακού) και το μπουρί της ξυλόσομπας ,καθαρά, αποφεύγοντας ατυχήματα πυρκαγιάς , εξαιτίας του λίπους που μπορεί να συσσωρεύεται στα τοιχώματά τους .Με την προοληπτική χρήση του (περίπου 1-2 φορές το μήνα), κρατάμε καθαρά τα τοιχώματα του τζακιού. & και την καμινάδα του.Εύκολο, γρήγορο και οικονομικό στην χρήση του , προστατεύει το τζάκι και την ξυλόσομπά σας διατηρώντας τα πάντα καθαρά ,ανεξάρτητα της συχνής τους χρήσης .
Οδηγίες Χρήσης
Το καθαριστικό καμινάδας TAI FUME OFF είναι κατάλληλο για κάθε εστία, καμινάδα τζακιού (απλού ή ενεργειακού) και το μπουρί της ξυλόσομπας. Με χρήση περίπου 1-2 φορές το μήνα, κρατάμε καθαρά τα τοιχώματα του τζακιού. & και την καμινάδα του. Εφαρμόζεται ως εξής: α) για την καμινάδα του τζακιού ή το μπουρί της ξυλόσομπας: σε πολύ δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το προϊόν (όπως είναι κλειστό με το κουτί του) στο κέντρο της εστίας. Χρησιμοποιώντας το προϊόν 1-2 φορές το μήνα, κρατάμε καθαρή την καμινάδα και το μπουρί από καπνίλες-λίπη και δεν τα αφήνουμε να βουλώσουν. β) για τα τοιχώματα του τζακιού: σε πολύ δυνατή φωτιά, ανοίγουμε τα ξύλα που καίνε κατά μήκος των τοιχωμάτων του τζακιού και διασπείρουμε το περιεχόμενο της σακούλας κατά μήκος των φλεγόμενων ξύλων.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Η εταιρία ΤΑΙ ΑΒΕΕ είναι μία Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1989 , και έχει μεγάλη εμπειρία & τεχνογνωσία σε διάφορες κατηγορίες ΧΗΜΙΚΩΝ NON FOOD προιόντων .Από το 1989 έχει σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης & μεγάλο αριθμό συνεργατών στην Ελλάδα & Κύπρο , Επίσης έχει έντονη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ συνεισφορά καθώς από το 2010 ,μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προιόντων της αποδίδονται στο κοινωφελές έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ .Στόχος της εταιρίας , είναι η διατήρηση της άριστης ποιότητας των προιόντων της , σε σχέση με την καλύτερη δυνατή τιμή προσφοράς τους στον καταναλωτή. Ολα τα BRAND της εταιρίας διαθέτουν CE & πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας & ασφάλειας . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρίας μας: www.tai.gr & www.kounoupia.gr