100% Ελληνική Εταιρεία

Τα My market είναι μία ελληνική αλυσίδα που μεγαλώνει, εξελίσσεται και καινοτομεί, παραμένοντας πιστή στο όραμα και τις αρχές της.

Τα My market ανήκουν στη METRO A.E.B.E μία επιχείρηση 100% ελληνική και οικογενειακή, που στηρίζει διαχρονικά, τους Έλληνες εργαζόμενους, τους Έλληνες επιχειρηματίες, τους Έλληνες παραγωγούς και τους Έλληνες καταναλωτές.

Δραστηριοποιούμαστε στη χώρα μας από το 1976, υπηρετώντας με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Ως μία καθαρά ελληνική επιχείρηση ενισχύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική συγκυρία. Η ελληνικότητα ως καταγωγή, αλλά και ως στρατηγική προτεραιότητα διέπει το σύνολο των στρατηγικών μας επιλογών.

Η απόκτηση της αλυσίδας Βερόπουλος στις αρχές του 2016 αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της δέσμευσής της εταιρείας να στηρίζει το ελληνικό επιχειρείν. Η Βερόπουλος υπήρξε μία ιστορική 100% ελληνική εταιρεία που έπαιξε σημαντικό ρόλο, όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησής της στο ενεργό σκηνικό της αγοράς του λιανεμπορίου από το 1973 που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Περιστέρι.

Σήμερα, η METRO απασχολεί πάνω από 10.600 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά ως έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα.