Επένδυσε στο My market Local

Θέλεις να επενδύσεις στον εαυτό σου;

Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση;

Σου αρέσει να εκπαιδεύεις και να διοικείς ομάδες ανθρώπων;

Σου αρέσει η επικοινωνία αλλά και η εξυπηρέτηση πελατών;

Είσαι φιλόδοξος και αποφασισμένος να πετύχεις;

Τότε έλα να συνεργαστείς μαζί μας!

Franchise page banner #1.
Franchise page banner #2.

Ποιο είναι το My market Local

Είναι το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς.

Έχει σύγχρονο, φιλικό και πάνω απ΄ όλα λειτουργικό χαρακτήρα.

Έχει στόχο την κάλυψη καθημερινών βασικών αναγκών των πελατών.

Βρίσκεται σε κεντρικά σημεία περιοχών, με έντονη κίνηση και εύκολη πρόσβαση, κοντά σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, ΜΜΜ κλπ.

Το μέγεθός του κυμαίνεται μεταξύ 120-200 τ.μ. στο ενιαίο επίπεδο ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο.

Δυνατότητα λειτουργίας με διευρυμένο ωράριο και Κυριακές.

Γιατί να συνεργαστείς μαζί μας

Τα My market αναλαμβάνουν να χρηματοδοτήσουν το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης για να αποκτήσεις ένα κατάστημα My market Local. Το μέγεθος της αλυσίδας, το σύστημα υποστήριξης – εκπαίδευσης και το ανταγωνιστικό μοντέλο franchise παρέχουν ασφάλεια στην απόφασή σου.

Μοντέλο Franchise My market Local

Συχνές ερωτήσεις:

 • Θα πρέπει να βρω το δικό μου ακίνητο ή θα μου υποδείξει κάποιο η εταιρεία;
  Και οι δυο επιλογές είναι εφικτές. Είτε διαθέτετε εσείς κάποιο ακίνητο που να πληροί τις προϋποθέσεις μας, είτε σας προτείνουμε εμείς, η επιλογή είναι δική σας. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι να διασφαλίσουμε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.
 • Πρέπει το κατάστημα να βρίσκεται στον αστικό ιστό της πόλης;
  Η απάντηση είναι αδιαπραγμάτευτα «Ναι». Η εγκατάσταση εντός των ορίων του αστικού ιστού αυξάνει σημαντικά την αναγνωρισιμότητα και επιταχύνει τους ρυθμούς διείσδυσης στην τοπική αγορά. Σε κάθε περίπτωση υποστηρίζουμε τον συνεργάτη στην εξεύρεση ενός σημείου που να του διασφαλίζει μέγιστη επισκεψιμότητα και κερδοφορία.
 • Είναι απαραίτητο να έχω γνώση ή εμπειρία στον κλάδο της λιανικής πώλησης;
  Δεν είναι απαραίτητο ούτε προϋπόθεση να έχετε γνώσεις και εμπειρία στον κλάδο, η εταιρεία εφαρμόζει ένα άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εσάς και σε όλο το προσωπικό σας, προκειμένου να λειτουργείτε το κατάστημά σας με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο.
 • Μπορώ να ανοίξω περισσότερα από ένα καταστήματα;
  Φυσικά και μπορείτε. Είμαστε πολύ περήφανοι όταν ένας συνεργάτης μας καταγράφει μια τόσο επιτυχημένη πορεία, αρκεί να μπορεί να επιβλέπει επαρκώς όλα τα σημεία. Υπάρχει άλλωστε ειδικό πρόγραμμα Multi Unit.
 • Θα πρέπει η κατασκευή του καταστήματός μου να γίνει από δικά σας συνεργεία ή θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και δικά μου;
  Τα καταστήματα σχεδιάζονται από τμήμα αρχιτεκτόνων – μηχανικών, με στόχο την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του καταστήματος, την παροχή ευκολιών στον πελάτη και της μέγιστης απόδοσης για τον franchisee. Απώτερος σκοπός η διασφάλιση βασικών αρχών όπως η αξιοποίηση της τοπικής αγοράς και του σημείου, η παραγωγικότητα της ομάδας και η αξιοποίηση των στοιχείων διαφοροποίησης του concept.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

*Την παρούσα χρονική περίοδο εξυπηρετούνται αιτήματα για Αθήνα & Θεσσαλονίκη.