Τρόποι πληρωμής

Παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

1) Στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο και Ιωάννινα  μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τη στιγμή της παράδοσης στην πόρτα σας. Παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας online. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στον οδηγό κατά την παράδοση της παραγγελίας σας με Διατακτικές Τροφίμων. Πιο συκεκριμένα:

Με μετρητά: Η πληρωμή με μετρητά πραγματοποιέιται κατά την παράδοση της παραγγελίας στον οδηγό.

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στον οδηγό ή online: Στον οδηγό: Η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιέιται κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Online: Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εντός του mymarket.gr. Εφόσον επιλέξετε online πληρωμή με κάρτα, θα δεσμεύεται αυτόματα το ποσό της παραγγελίας σας, προσαυξημένο κατά 5%, (π.χ. για ποσό παραγγελίας 90€ θα δεσμεύεται αυτόματα ποσό 94,50€). Αυτό γίνεται διότι είναι πιθανόν να προκύψουν διαφορές σε ζυγισμένα προϊόντα ή σε αντικαταστάσεις ενδεχόμενων ελλείψεων, οπότε το ποσό της παραγγελίας ενδέχεται να μην είναι το ακριβές τελικό ποσό της απόδειξής σας. Η τελική χρέωση γίνεται με βάση το τελικό ποσό της απόδειξης σας και θα αποδεσμεύεται αυτόματα η διαφορά που ενδεχομένως να προκύπτει. Ο χρόνος αποδέσμευσης εξαρτάται από την τράπεζά σας. Η Εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή/και παραλείψεις τρίτων και ιδίως για ενδεχόμενες καθυστερήσεις ή οποιασδήποτε φύσης τεχνικά προβλήματα κατά την εκκαθάριση των συναλλαγών εκ μέρους της εκδότριας Τράπεζας της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.Όλες οι συναλλαγές που εκτελούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εκκαθαρίζονται από την Viva Payments. Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας που έχετε αποθηκευμένη με ασφάλεια στο Apple ή Google Pay επιλέγοντας τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής μέσα από τη Viva. Δείτε τους κανόνες ασφαλείας της Viva Payments εδώ.

Με Διατακτικές Τροφίμων: Αποδεκτές γίνονται έκτος απο τις έντυπες διατακτικές My market, οι κάρτες διατακτικών My market και οι τύπου tickets των εταιρειών EDENRED (Κουπόνι Ticket Restaurant , Ticket Restaurant Card, Ticket Compliments Gift Card ), UP HELLAS, HELLENIC FOOD VOUCHER. Έντυπα Ticket Compliments δεν γίνονται  αποδεκτά.Οι διατακτικές πρέπει να παραδίδονται στον εκπρόσωπο των My market κατά την παράδοση της παραγγελίας. Η αξία των διατακτικών δεν θα αφαιρείται από το συνολικά εκτιμώμενο κόστος, αλλά από το τελικό ποσό πληρωμής. Επιστροφή ή ανταλλαγή με μετρητά δεν είναι  δυνατή.

2) Στην υπόλοιπη Ελλάδα: Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά τη στιγμή της παράδοσης στην πόρτα σας, είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα online κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Πιο συγκεκριμένα:

Με Αντικαταβολή: Η πληρωμή γίνεται όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον αντιπρόσωπο της εταιρείας. Στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Ιωάννινα και Καλαμάτα η πληρωμή με μετρητά (αντικαταβολή) στην παράδοση, είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία επιβάρυνση.Στην  υπόλοιπη Ελλάδα, τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,00€ συμπεριλαμβανομένου φπα, λόγω της μεσολάβησης εταιρείας courier.

Μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας online: Εφόσον επιλέξετε online πληρωμή με κάρτα, θα δεσμεύεται αυτόματα το ποσό της παραγγελίας σας, προσαυξημένο κατά 5%, (π.χ. για ποσό παραγγελίας 90€ θα δεσμεύεται αυτόματα ποσό 94,50€). Αυτό γίνεται διότι είναι πιθανόν να προκύψουν διαφορές σε ζυγισμένα προϊόντα ή σε αντικαταστάσεις ενδεχόμενων ελλείψεων, οπότε το ποσό της παραγγελίας ενδέχεται να μην είναι το ακριβές τελικό ποσό της απόδειξής σας. Η τελική χρέωση γίνεται με βάση το τελικό ποσό της απόδειξης σας και θα αποδεσμεύεται αυτόματα η διαφορά που ενδεχομένως να προκύπτει. Ο χρόνος αποδέσμευσης εξαρτάται από την τράπεζά σας. Η Εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή/και παραλείψεις τρίτων και ιδίως για ενδεχόμενες καθυστερήσεις ή οιασδήποτε φύσης τεχνικά προβλήματα κατά την εκκαθάριση των συναλλαγών εκ μέρους της εκδότριας Τράπεζας της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Όλες οι συναλλαγές που εκτελούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εκκαθαρίζονται από την Viva Payments. Δείτε τους κανόνες ασφαλείας της Viva Payments εδώ.​

Μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό: Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο παράδοσης στις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στις παρακάτω τράπεζες.

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: METRO A.E.B.E.
ΕΤΕ: 15047024094

ΙΒΑΝ GR73 0110 1500 0000 1504 7024 094
Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, για το οποίο θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση. Η πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την ώρα ενημέρωσή σας για το ποσό κατάθεσης. Μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 – 2848301, αναγράφοντας "Προς Eshop My market" ή μέσω e-mail ( κάνοντάς το scan)στο info@eshopmymarket.gr, αναγράφοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία θα δρομολογηθεί μετά από επιβεβαίωση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό.  Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε την απόδειξη με email στο info@eshopmymarket.gr της κατάθεσης. Τυχόν έξοδα της τράπεζας βαρύνουν τον καταθέτη.

*Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι αγορές άνω των 500€ δεν πληρώνονται τοις μετρητοίς. Στις περιπτώσεις αυτές, ισχύουν οι υπόλοιποι τρόποι πληρωμής.