Εσείς προσθέτετε: 3 Αυγά 150ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Σπορέλαιο Εκτέλεση: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα υλικά και τα ανακατεύετε, με μία μαρίζ ή με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Απλώνετε ομοιόμορφα το μίγμα σε καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι (στρογγυλό διαμέτρου 22cm ή στενόμακρο διαστάσεων 18*25cm ή τετράγωνο 21*21cm). Ψήνετε στη μεσαία σχάρα με αέρα στους 180°C (ανάλογα τον φούρνο) για 18 περίπου λεπτά. Ξεφορμάρετε αφού έχει λίγο κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ (15 κομμάτια)
Εσείς προσθέτετε: 2 Αυγά 170ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Σπορέλαιο 50ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Νερό Εκτέλεση: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα υλικά και τα ανακατεύετε, με μία μαρίζ ή με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Απλώνετε ομοιόμορφα το μίγμα σε καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι (στρογγυλό διαμέτρου 22cm ή στενόμακρο διαστάσεων 18*25cm ή τετράγωνο 21*21cm). Ψήνετε στη μεσαία σχάρα με αέρα στους 180°C (ανάλογα τον φούρνο) για 21 περίπου λεπτά. Ξεφορμάρετε αφού έχει λίγο κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Tip- Για πιο έντονη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε καρύδια ψιλοκομμένα. Σερβίρετε τη Σοκολατόπιτα ή τα Brownies με Παγωτό και Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ της αρεσκείας σας. "
Πληροφορίες Προμηθευτή
"Οδηγίες για την προστασία και τον έλεγχο του προϊόντος: Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε βρεθεί σε άριστη κατάσταση, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Βιομηχανία ΓΙΩΤΗΣ για την αντικατάστασή του, γνωστοποιώντας μας τo σημείο αγοράς του.