-20%

Κωδικός: 516275

Airwick Active Fresh Βανίλια & Ορχιδέα Συσκευή

Σε προσφορά από 06/06/2024 έως 19/06/2024.
8,79€
10,99€ Αρχική τιμή
8,79€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το νέο αυτόματο αρωματικό χώρου Air Wick Active Fresh ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΖΟΛ είναι αυτόματο αρωματικό με σύνθεση 95% φυσικής προέλευσης, που βασίζεται στο νερό. Δεν περιέχει προωθητικά, χρωστικές & φθαλικές ενώσεις ενώ είναι εμπλουτισμένο με φυσικά αιθέρια έλαια. Διαθέτει μοντέρνο design ώστε να ταιριάζει στους περισσότερους χώρους. Λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει και κουμπί για άμεσο ψεκασμό αρώματος. Το άρωμά του διαρκεί έως και 70 ημέρες*.
*Σύμφωνα με τη χαμηλότερη ρύθμιση ψεκασμού.
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ. Χρησιμοποιήστε το σε καλά αεριζόμενους χώρους. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΙΝ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες προφύλαξης στο ανταλλακτικό. Χρησιμοποιείται μόνο με Active Fresh Ανταλλακτικό Αυτόματης Συσκευής Διάχυσης Αρώματος Χωρίς Αεροζόλ.
Τοποθετήστε τη συσκευή πάνω από το ύψος του ματιού (τουλάχιστον 2 μέτρα από το πάτωμα).
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΝΙΓΜΟΥ. Χρησιμοποιήστε μόνο μη επαναφορτιζόμενες αλκαλικές μπαταρίες. Βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες έχουν τοποθετηθεί σωστά, ευθυγραμίζοντας τους ακροδέκτες (+) και (-). Σε περίπτωση διαρροής, αφαιρέστε τις μπαταρίες αμέσως. Αφαιρέστε τις μπαταρίες αν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν λείψετε για περισσότερο από μια εβδομάδα, απενεργοποιήστε τη συσκευή. ΜΗΝ τοποθετείτε κοντά ή πάνω σε πηγή θερμότητας, γυμνή φλόγα, οποιοδήποτε ηλεκτρικό εξοπλισμό ή σε άμεσο ηλιακό φως (πάνω από 50οC). ΜΗΝ εκθέτετε τις μπαταρίες σε νερό, φωτιά ή υψηλές θερμοκρασίες. ΜΗΝ προκαλείτε βραχυκύκλωμα. ΜΗΝ προσπαθείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες. Απόρριψη: Σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Αφαιρέστε τις μπαταρίες. Απορρίψτε το άδειο δοχείο του αεροζόλ ή ανακυκλώστε. Απορρίψτε την αυτόματη συσκευή σε κατάλληλο κάδο ανακύκλωσης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σκόπιμα λανθασμένη χρήση μέσω επιτηδευμένης εισπνοής του περιεχομένου μπορεί να είναι επιβλαβήςή θανατηφόρα. Χρησιμοποιείτε σε καλά αεριζόμενους χώρους. Ολισθηρό σε σκληρές επιφάνειες. Ορισμένες σκληρές επιφάνειες μπορεί να γίνουν υγρές εάν ψεκαστούν. Σε περίπτωση επαφής με επιφάνειες, σκουπίστε αμέσως με υγρό πανί. ΜΗ ψεκάζετε απευθείας πάνω σε επιφάνειες, σε κατοικίδια ζώα, πάνω σε τρόφιμα ή υφάσματα. Ακραίες θερμοκρασίες μπορεί να εμφανιστούν σε αυτοκίνητα και κοντά σε φούρνους και εστίες/τζάκια.
Πληροφορίες Προμηθευτή
RECKITT BENCKISER HELLAS HYGIENE HOME A.E., Τ. Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Τηλ.: +30 2108127200
Γραμμή Καταναλωτή: +30 210 8127253